P. Michalec 83. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov zvládl zápas v Krásnu a zůstává neporažen


Branky


83. P. Michalec (p.) - 22. P. Jankovský , 24. J. Kůrka , 55. P. Dušek , 88. P. Jankovský (p.)
0

Spartak se umí na důležité zápasy a důležité části sezóny připravit skvěle a potvrzuje to také letos. Od rozdělení soutěže ještě neprohrál a spanilými výkony kráčí bezchybně všemi zápasy. Tentokrát hladce vyzrál na Krásno a z jeho půdy veze po výsledku 1:4 cenné tři body. Na první místě tak zůstane ještě minimálně i po příštím víkendu, a to i přes to, že v něm bude pauzírovat. Krásno dál bojuje zdá se o třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá dvouminuotvka a náskok byl na světě

Chodov od začátku držel balón a snažil se hodně kombinovat, i když se mu to na krásenském terénu tolik nedařilo. Domácí se ale k balónu moc nedostávali, a tak jim nezbývalo nic, než jen dobře bránit a douat, že se co nejdéle udrží ve hře. Dařilo se jim to poměrně dlouho, jenže pak přišel drobný výpadek. Po dvaceti minutách se Chodovu podařilo zařadit na trochu vyšší stupeň, roztočil krásenskou obranu a během chvíle jej do vedení dostal Petr Jankovský. To ale nebylo vše, než se domácí rozkoukali, lovili balón ze své sítě podruhé po zásahu Jana Kůrky. Stav 2:0 pro Chodov už byl velice slibným milníkem. Kráno se dál trápilo a ani přes veškerou snahu se mu nepodařilo už vsítit. Chodov měl vše pod kontrolou a do šaten odcházel jako vedoucí tým.

Zápas nakoenc přeci jen uzavřely penalty

Chodv nastoupil aktivně i do druhé půle a během deseti miunt dokázal Petr Dušek upevnit jeho vedení, a tak už bylo definitivně rozhodnuto. Za stavu 0:3 už se tak zápas jen dohrával. Krásno se na nic nezmohlo a CHodov v poklidu kontroloval hru a do ničeho jej v podstatě nepouštěl. Až teprve s blížícím se závěrem opadala také koncentrace hostů, a tak se začalo schylovat k alespoň trochu zajímavému konci. V poslední desetiminutovce se dostalo do tlaku nejdříve Krásno, které si vykoledovalo penaltu, jíž proměnil alespoň v čestnou trefu Petr Michalec. Jenže to samé se po chvíli opakovalo také na druhé straně, a tak po zásahu Petra Jankovského nakoenc přeci  jen skončil tříbrankovým rozdílem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: My jsme byli v dost oslabené sestavě, protože jsme si minulý týden jeli zahrát pohár se Slavkovem, což byla obrovská chyba. Pro nás to byl zápas o ničem a akorát jsme opět přišli o Šeredu, který dostal zase červenou a o Václavíka se Schlossbauerem, kteří se srazili hlavami a oba nemohli dnes nastoupit. Museli jsme to proto dost slepit. Chodov dorazil v dost staré sestavě, ale dokázal nás totálně rozebrat. Opravdu mají náš respekt. Využili všeho, co mohli a zaslouženě vyhráli. Opravdu byli skvělí a moc dobře jeden o druhém věděli. Proti Chodovu se hraje opravdu blbě.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Začátek byl z naší strany slušný, sice jsme museli přežít dobrý nástup soupeře, ale neinkasovali a v krátké době jsme je pak potrestali dvěma zásahy. Pak už to bylo z našeho pohledu klidné utkání. Závěr byl ještě trochu dramatický, ale my už jsme si to ohlídali.



Sestavy


TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - O. Pikal [-] (26. J. Schröck [-] ) , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , M. Kvapil [-] - P. Poplštejn [-] , W. Lorenz [-] , K. Václavík [-] - R. Trnka [-] , J. Husák [-] (64. M. Chmelík [-] ) , L. Ruppert [-] -

TJ Spartak Chodov B
M. Zahrádka [-] - R. Jesipčuk st. [-] , P. Macák st. [-] , M. Hopf [-] , J. Pinc [-] , R. Fojtík [-] (70. L. Rau [-] ) - L. Gergely [-] - B. Benda [-] (52. P. Dušek [-] ) - J. Kůrka [-] , J. Jiroušek [-] , P. Jankovský [-]

ŽK: 83. P. Michalec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šuma Jakub - URBÁNEK Michal (N), KISS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.