Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klimkovice vysoko vyhrály v Hrabůvce


0

V tabulce třetí Klimkovice přijely v sobotu 30. května do Hrabůvky jako favorit. Vždyť tým TJ Sokol Hrabůvka je poslední a hraje jen pro radost. Jenže papírové předpoklady nemusí vždy vyjít. Třeba Krásné Pole na jaře v Hrabůvce pouze remizovalo.

 

  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borci TJ Klimkovice sahají po druhé  místě v tabulce a tudíž mají motivaci jak hrom. Od začátku se hrnuli do útoku a v 10. minutě vstřelil Prašivka první gól. To však Klimkovice uspalo a Hrabůvka vyrovnala. Klimkovické hochy ani to nevytrhlo z letargie. Ve 35. minutě dal klimkovický Komár gól na 1:2, ale Klimkovice jako by dál spaly. O přestávce se hostující hráči probudili a na hřiště nastoupil jiný tým. V 50. minutě zvýšil Šablatura na 3:1. O osm minut  později skóroval opět Prašivka. V 65. minutě vstřelil další branku Vostárek a o tři minuty později Vysocký upravil již na 6:1. Pět minut před koncem ukončil střelecký koncert opět Vostárek, který zvýšil  na konečných 7:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Klimkovice
Trenér TJ Klimkovice Radim Břežný: "V úvodu utkání jsme spálili několik šancí, vedli jsme pouze 1:0. Pak Hrabůvka srovnala skóre a my jsme se celý první poločas trápili. Ve druhé půlce už Klimkovice utkání zvládly."



Sestavy



TJ Klimkovice
T. Herda [-] - L. Borski [-] , D. Knopp [-] , V. Jaroň [-] , M. Vysocký [-] - J. Anton [-] , T. Komár [-] , D. Vostárek [-] , Z. Novák [-] - V. Prašivka [-] , J. Šablatura [-]

Místo: Hrabůvka. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.