3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svinov porazil Krásné Pole


Branky


0

Hráči Krásného Pole přijeli ve středu 27. května do Svinova na odložené utkání a papírově už byli poraženi, protože Svinov je v tabulce první a Krásné Pole pokračuje v propadu tabulkou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas na hřišti však nepřipomínal vítěze a poraženého, utkala se dvě rovnocenná mužstva. První gól dal svinovský Manulák ve 20. minutě. Hosté však kontrovali v 35. minutě brankou na 1:1 a tento stav vydržel až do poločasu. V 65. minutě zvýšil svinovský Kováčik na 2:1, o pět minut později Vykoukal na 3:1. a domácí v pohodě dohráli zápas.   



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkovice - Svinov
Předseda TJ Vítkovice Svinov Vladimír Kabát: "První poločas byl vyrovnaný, ve druhém jsme vyměnili záložní řadu, protože kluci přišli z práce a utkání jsme dohráli v pohodě."




Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
M. Dvořák [-] - R. Timan [-] , A. Cviertna [-] , K. Pšenčík [-] , O. Tešnar [-] - J. Jiričný [-] , P. Gacka [-] , M. Manulák [-] - A. Kovalčik [-] , T. Vykoukal [-] , P. Tatay [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
M. Chodura [-] - P. Matěj [-] , D. Frýdl [-] , J. Šimko [-] , M. Galajda [-] , T. Klímek [-] - R. Litschka [-] , R. Jurášek [-] , J. Pittner [-] - K. Krošlák [-] , P. Seidler [-]

Místo: Svinov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.