3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

24.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Nedašova prohrál v Mirošově v penaltové loterii


Branky


25. O. Němeček (p.) , 85. P. Rajznauer - 50. J. Fojtík , 60. J. Fojtík
2

Šlágr tohoto kola se hrál v nedělním odpoledni v Mirošově, kam přijel vedoucí celek tabulky z Nedašova a byl to souboj prvního ze třetím. Nedašovská rezerva má stále v patách Bohuslavice nad Vláří a proto si nemohla dovolit větší zaváhání. V první půli ale Nedašovjané tahali za kratší konec, neboť do kabin odcházeli hráči Mirošova s jednobrankovým náskokem. Ve druhém dějství se karta obrátila a hosté otočili vývoj utkání, kdy se dvakrát prosadil nejlepší kanonýr soutěže Jarek Fojtík. Domácí se ale nevzdali a pět minut před koncem srovnali kapitánem Pavlem Rajznauerem. Na penalty byli úspěšnější domácí, kteří tak berou pro ně důležitý bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

Do Mirošova přijel vedoucí tým tabulky z Nedašova a očekával se dramatický duel, což se nakonec i do puntíku vyplnilo. Hosté mají stále v patách bohuslavský celek a čeká je ještě další těžké utkání ve Vlachovicích, proto museli v Mirošově bodovat. "Bylo jasné, že v Mirošově bude pěkně dusno. To se týkalo počasí i odhodlanosti hráčů obou celků. Nedašov si i s početnou skupinou fanoušků přijel jako favorit pro tři body, to jsme však nechtěli dopustit. Utkání začalo za mírného deště. První dvacetiminutovku si oba týmy vytvořily několik šancí, ty však nedokázali využít. Ve 25. minutě se nebezpečně do vápna hostů dostal Franta Machů, kterého hosté faulovali a kopala se zasloužená penalta, kterou proměnil Němeček. Do konce poločasu už si žádný z celků nevytvořil větší šanci a do kabin jsme odcházeli s jednobrankovým náskokem", hodnotí první dějství brankář Mirošova David Ďulík.

Utkání dospělo k remíze a k penaltám

"Druhý poločas začal v režii hostů z Nedašova. Po několika zneškodněných šancích jsem dostal branku z přímého kopu, který zakroutil do branky zkušený Jarek Fojtík. Nedašov ve svém tlaku nepolevil a v 60. minutě zvýšil na 2:1, opět nejlepším kanonýrem soutěže Jarkem Fojtíkem. Zbytečně se pak ale hosté zatáhli, začali dělat chyby, které vyústily v branku Mirošova, kterou proměnil po pěkném průniku a nahrávce Holby v 84. minutě všudybýlek Pavel Rajznauer. Konec druhého poločasu už se dohrával bez šancí, rozhodčí odpískal konec a bylo jasné, že rozhodnou penalty. Ty jsme ovládli my a konečně prolomili smůlu, která nás při pokutových kopech provázela celou sezónu. Rozhodlo, že hosté po otočení zápasu zalezli do obrany a mysleli si, že už to vzadu nějak odkopou, my jsme bojovali až do konce a byli tak po zásluze odměněni vyrovnávající brankou", hodnotí vypjatý duel mirošovský gólman David Ďulík.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí v poměru 4:2



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
David Ďulík, hráč: Myslím, že jsme po ubrečeném výkonu Nedašova zaslouženě zvítězili a zkomplikovali tak hru o postup do III. třídy.

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: V nedělním odpoledni přijel Nedašov ke třetímu týmu tabulky a zajímavý zápas se nakonec potvrdil. Utkání nepostrádalo bojovnost, zápletku a také prestiž, která mezi oběma týmy panuje vždycky. Nedašov začal utkání aktivně, ale nastřelil pouze břevno domácí branky. Mirošov se ujal vedení z penalty, které předcházela zřejmě ofsajdová situace, ale nebyla takto posouzena a Němeček poslal domácí do vedení. Druhou půli zlepšil Nedašov pohyb a zatlačil Mirošov na svoji polovinu. Výsledkem bylo otočení skóre, nejdříve se trefil z přímého kopu parádně Jarek Fojtík, aby následně tentýž hráč využil propadlý balon za obranu a hosté vedli. V závěru zápasu předvedl individuální akci domácí Holba, který předložil tutovku pro Rajznauera a bylo srovnáno. Nedašov následné penalty nezvládl a tři pokutové kopy zahodil, takže odjížděl hodně zklamán. Utkání mělo správný náboj a bylo se naco dívat. Zápas jsme ztratili v závěru, což by se nám nemělo stávat. Rozhodčí Mikeska nám upřel jasnou penaltu, což potvrdili i domácí, ale takový je fotbal. Nedašov teď cestuje do Vlachovic a nic lehkého nás opět nečeká, snad se připravíme vítězně.



Sestavy


FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , M. Kořenek [-] , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , L. Beňo [-] (46. J. Krpenský [-] )

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - M. Novák [-] (65. L. Fojtík [-] ) , D. Novák [-] , R. Švach [-] , V. Holba [-] - R. Fojtík [-] , J. Kolínek [-] , J. Fojtík [-] - D. Novák [-] , J. Kolínek [-] (81. L. Vaculík [-] ) - J. Fojtík [-]

ŽK: 49. J. Kolínek .
Hráči zápasu: O. Němeček , M. Obadal - J. Fojtík .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2017 09:39
Milane, hlavním arbitrem pro tento zápas je pan Jaroslav Mikeska.
3. 6. 2017 09:05
Kdo to píská!!!!!