3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 14:00

20.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová si doma poradila s posledním Jestřabím


Branky


39. P. Tomeček , 45. J. Šuba , 90. P. Urbánek (p.) - 85. R. Floreš
0

Do Lipové zavítal v nedělním odpoledni poslední tým tabulky z Jestřabí s řadou zkušených fotbalistů v sestavě. Domácí celek v posledním kole dovezl šťastnou výhru na penalty z Petrůvky a byl v duelu s Jestřabím jasným favoritem. Hosté v posledním kole doma vyhořeli s Mirošovem a trápí je především úzký kádr. První půle patřila Lipovjanům, které poslal do vedení hrající kouč Pavel Tomeček. Domácí přidali ještě branku do šatny a po půli měli nakonec dvoubrankový náskok. Hosté ve druhém poločasu začali zlobit domácí celek a pět minut před koncem utkání ještě zdramatizovali. Definitivní podobu výsledku dal v poslední minutě z penalty nestárnoucí Petr Urbánek a Lipová bere povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do dvoubrankového vedení

 

"Nedělní zápas s Jestřabím se hrál na hodně podmáčeném terénu, což si myslím dost ovlivnilo toto utkání, které bylo že začátku hodně opatrné a my jsme do prvního gólu byli hodně nervózní a nedařilo se nám tolik kombinovat. Až po prvním gólu jsme se přeci jen trochu uklidnili a už jsme hru kontrolovali. Druhý poločas jsme měli malý výpadek, který soupeř potrestal kontaktní brankou. Nakonec jsme ale výsledek uhájili, i když si myslím, že zápas jsme mohli rozhodnout hned v prvním poločase, kdy jsme měli dvě stoprocentní šance. Ale jsem rád, že se utkání na takovém terénu odehrálo ve ferovém duchu a bez nějakého zranění. V neděli nás čeká znovu doma Mirošov a to budě asi těžší oříšek a musíme se na tým z Klobucka dobře připravit", hodnotí duel s Jestřabím hrající kouč Lipové Pavel Tomeček.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogalerii z utkání od Zdeňka Rumplíka najdete zde: http://slavicin.rajce.idnes.cz/Lipova-Jestrabi_7-5-2017/

Hosté utkání ještě patřičně zdramatizovali



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Těžký terén nám nedovoloval dobře kombinovat a ze začátku jsme se proti dobře hrajícím hostům nemohli prosadit. Pomohla nám až úvodní branka, po které jsme se uklidnili a začali předvádět svoji hru. Přidali jsme druhou trefu, ale hosté ještě utkání zdramatizovali, v závěru jsme přidali třetí pojistku. Hráči zaslouží pochvalu za bojovnost, škoda jen neproměnění šancí, utkání jsme mohli rozhodnout už mnohem dříve.

SK Jestřabí
Josef Marek, hráč:



Sestavy


TJ Lipová
M. Němeček [-] - R. Vašička [-] (80. . Trčka [-] ) , P. Tomeček [-] , D. Kurtin [-] , V. Juřík [-] , K. Klein [-] , M. Kliment [-] (60. K. Novák [-] ) , M. Chovančík [-] , J. Šuba [-] (78. M. Žalek [-] ) , T. Zoubek [-] , P. Urbánek [-]

SK Jestřabí
T. Hořák [-] - R. Floreš [-] , L. Marek [-] , P. Vaněk [-] , A. Vápeník [-] - P. Gabriš [-] - J. Hnilo [-] (70. Š. Vaněk [-] ) , V. Svárovský [-] , M. Drobilík [-] , T. Mudrák [-] (57. R. Macků [-] ) , M. Šprta [-]

ŽK: 25. P. Tomeček , 42. R. Vašička , 52. D. Kurtin , 66. J. Šuba - 14. T. Mudrák .
Hráči zápasu: P. Tomeček - P. Gabriš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - VAŠIČKA Roman (N), HNILO Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.