4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Únešov zvládl domácí zápas s Hvozdem


Branky


10. P. Eger , 38. M. Mižár , 58. J. Vacín (p.) , 87. J. Mižár
0

Suverén z Únešova přivítal na svém trávníku Svornost Hvozd

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v poločase prvním

Naprostý suverén soutěže jménem TJ Slavia Únešova ve 20. kole čelil na domácí půdě desátému celku tabulky - Svornost Hvozd. Domácí, jak je jejich zvykem od počátku zápasu hráli aktivně, drželi míč na kopačkách a soupeřova obrana se musela mít stále na pozoru. V 10. minutě však hosté neubránili nejlepšího střelce soutěže Patrika Egera a ten otevřel gólový účet a poslal domácí Únešov do jednobrankového vedení - 1:0. Domácí gól uklidnil a pokračovali dále v pohodovém držení balonu. Ve 38. minutě přidal do sítě Hvozdu druhý gól Marek Mižár a domácí vedli o dvě branky - 2.0. Další gól jsme v první půli již neviděli a tak domácí Únešov po prvním dějství vedl 2:0.

Dva góly v poločase druhém

V druhém poločase jsme na gól čekali pouhých třináct minut. V 58. minutě rozhodčí Klik nařídil pokutový kop a k němu se postavil netradičně mladičký brankař domácího celku Jan Vacín, ten nezaváhal a domácí mužstvo i jeho zásluhou vedlo o tři branky - 3:0. Zápas byl rozhodnutý dohrávalo se v klidném tempu, rozhodčí Klik dokonce za celý zápas nemusel vytáhnout žlutou kartu a domácí si v pohodě šli pro vítězství. V 87. minutě přidali k radosti domácích fanoušků ještě jednu branku, trefil se znovu Jakub Mižár a jen kosmeticky upravil skóre na konečných 4:0. Únešov si tak znovu dokráčel pro tři body a i nadéle kraluje této soutěži.



Ohlasy k zápasu



Do Únešova jsme jeli odehrát utkání s maximálním nasazením, protože jsme si vědomi jejich kvality. Ta se od začátku projevovala a my jsme pouze běhali bez míče. Domácí měli utkání pod kontrolou, ale my se určitě nemáme za co stydět



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Vacín [-] - M. Hlous [-] , Z. Hlous [-] , T. Janda [-] , D. Šura [-] , M. Hrneček [-] - D. Randa [-] (46. E. Eger [-] ) , M. Mižár [-] (77. F. Kovařík [-] ) , J. Mižár [-] - P. Eger [-] (46. P. Nechutný [-] ) , J. Šebek [-] (70. Š. Toráč [-] ) -

TJ Svornost Hvozd
P. Půta [-] - P. Korbel [-] (84. L. Lego [-] ) , F. Kolář [-] , J. Běhounek [-] , L. Charvát [-] , T. Ceperko [-] , R. Černý [-] , J. Setikovský [-] (73. K. Junas [-] ) , M. Reiprich [-] , D. Jurinec [-] , D. Šlehofer [-] (57. Z. Reif [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLIK Karel - MIŽÁR Emil (N), VENTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.