Všeruby v přímém souboji o druhé místo porazily Křelovice


Branky


58. P. Kříž , 74. J. Gengel - 5. P. Mach , 25. R. Herák , 53. R. Herák
3

Křelovice neuhájily lepší postavení a v souboji o druhé místo padly s Všeruby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět rychlý úvod Všerubských

Poslední jarní víkend nabídl i poslední jarní zápas pro oba soupeře. Pro už jisté medailisty tohoto ročníku šlo o pikantní závěr sezóny. Rozdali si to totiž o druhé místo. a lépe se v úvodu utkání dařilo hostům. V 5. minutě Křelovičtí lovili míč z brány poprvé. Autorem branky byl Petr Mach, který zaznamenal pro něho v sedmém po sobě jdoucím zápase, v kterém nastoupil, sedmou přesnou trefu. V 25. minutě přispěl svojí troškou do mlýna i jeden z nejlepších útočníku soutěže Rudolf Herák, který zaznamenal svoji čtyřiadvacátou trefu ročníku a posunul skóre na 2:0 pro Všeruby. Křelovice tahaly tedy v boji o druhého fleka za kratší konec.

Rychlý úvod i v druhé půli a pak mocné finišování

Špatný úvod měli domácí i ve druhé půli. V 53. minutě zaznamenal Rudolf Herák svoji druhou branku v zápase, celkově pětadvacátou. Pro Rudolfa to znamenalo konečné třetí místo v tabulce střelců a pro Všeruby v konečném zúčtování vítězsnou branku zápasu. Proč? Protože Křelovice nevhodily flintu do žita a začaly dotahovat. Nejprve v 58. minutě Patrik Kříž snížil na 1:3 z pohledu domácích a v 74. minutě bylo dokonce zaděláno na drama. Domácí šutér Jiří Gengel, jeden z tahounů křelovických, snížil na rozdíl branky - 2:3. Jiří dokázal vsítit v celém ročníku čtrnáct branek a to pro něho osobně znamenalo mezi střelci krásné dvanácté místo. Poslední čtvrthodinka už ale další přesný zásah už nenabídla a tak po závěrečném hvizdu bylo jasné, že Všeruby skončily na druhém místě a Křelovickým patří bronz. 



Počet diváků: 95. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - STRNAD Jiří (N), TUREČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 6. 2017 19:49
Pepa Kovarik: Musil pokutový kop nerozehrával, nějak se vám to plete. Koukám, že nás často komentujete, jste nějaký tajný divák. Vyhrát jsme poslední zápas chtěli, bylo jasný proč, bohužel se nám to nepovedlo...
19. 6. 2017 07:52
zápas dle mého rozhodlo to,že hosté měli některé hráče na vyšší úrovni na které jsou domácí.Výkon Jakuba a Rudy Heráků,Bojana Demali či Petra Macha byly na úrovni krajských soutěží.A určitě bych domácím nevytýkal bojovnost,ta tam byla,ale soupeřbyl tentokrát disciplinovaný a lepší...
18. 6. 2017 18:41
Proč Musil rozehrává pokutový kop???!!! Tyr nulový. Mazák - trnováci věděli proč ho rádi pustí. Tento zápas měli domácí vyhrát! Všichni víme proč, respektivě pro koho!!! Snad 5-6 hráčů domácích snesou vyšší měřítko. Víc nemá cenu komentovat.