Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezbavětice pořádně při sedmigólové přestřelce potrápily druhé Záluží


Branky


0

O nečekaný výsledek se málem o víkendu postarali fotbalisté Nezbavětic. Mužstvo z dolní části tabulky jelo na hřiště silného Záluží, které mělo i přes větší množství šancí co dělat, aby doma uhájilo při přestřelce proti nepříjemnému celku všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první části to vypadalo na jasný průběh

Kdo se o chvilku opozdil a přišel o minutu později, už mohl litovat, že neviděl první branku zápasu. Obrana Nezbavětic totiž vyrobila hned na začátku zápasu hrubou chybu, když se po akci po křídle prosadil domácí Pavel Braun. Záluží první branka evidentně nastartovala a od té doby byli domácí na koni. Nezbavětice ovšem dlouhou dobu odolávaly náporu soupeře, bylo přesto jen otázkou času, kdy přijde další gól do jejich sítě. Záluží se v první části řítilo hned čtyřikrát na svatyni soupeře, ale své tutovky nevyužilo. Gól nakonec přesto přišel až na konci první části, kdy na rozdíl dvou branek zvyšoval vedení Záluží Jan Šmidingr. Po pauze proto panovala spokojenost na domácí straně. 

Nezbavětice zabraly a značně zdramatizovaly zápas

Po změně stran se hostující tým probudil a přidal na aktivitě ve své hře, čímž značně překvapil do té doby dominující domácí celek. Jiksřišku naděje navíc vykřesal pro Nezbavětice Vladimír Tomana, který ve vápně stál na správném místě a dopravil centrovaný balon do branky. Pravou fotbalovou show si ale oba ýmy schovaly do závěrečné desetiminutovky, v níž přišly gólové hody. Vše načal domácí Josef Urbánek, jenž vsítil třetí branku svého týmu. Za gosty ovšem našel hodně rychlou odpověď Vladimír Tomana, který si opět dokázal najít míč a procpat ho do sítě.  Stejným způsobem ale na druhé straně odpověděl hned vzápětí Ladislav Mlnařík. Hostující Tomáš Kosnar sice ještě poté dokázal snížit na rozdíl jedné branky, ale domácí nakonec své vedení nepustili a nadále drží klíčovou druhou příčku v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: S body jsme určitě spokojení. Bohužel jsme ale spálili hodně šancí. Je škoda, že jsme ještě nepřidali další góly, příležitosti na to byly. Jsme ale šťastní, že jsme nakonec vyhráli. Naším nejlepším hráčem byl Honza Šmidingr, který celý zápas odbojoval.

SK Nezbavětice
Libor Sedlák: Soupeř byl myslím v utkání lepší a vypracoval si i více šancí. Po prvním poločase mohlo být hotovo, nehráli jsme vůbec dobře, a soupeř spálil hodně šancí. Poté jsme přidali a nakonec jsme to ještě zdramatizovali. Domácí ale zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - P. Braun [-] , L. Mlnařík [-] (66. V. Zahoř [-] ) , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , J. Urbánek [-] , J. Povolný [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] (68. T. Kosnar [-] ) , V. Tomana [-] , T. Zikmund [-] (57. F. Jiří [-] ) , V. Fajfrlík [-] , M. Česal [-] , D. Zikmund [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Bureš [-] (46. V. Šebek [-] )

Hráči zápasu: J. Šmidingr - V. Tomana .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - FEJT Zdeněk (N), BEŠŤÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.