Brankář Hlaváč rozhodl o výhře Jimramova


Branky


20. L. Bednář , 75. A. Hlaváč (p.) - 61. P. Veselý
0

Jimramov využil domácího prostředí a porazil R. Svratku B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

V utkání dvou rozdílných poločasů na konec asi zaslouženě těsně zvítězili domácí, když si vytvořili více brankových příležitostí. Domácí měli od začátku utkání značnou územní převahu a dostávali se do šancí, kde ale chyběl důraz v zakončení a tak hostující obrana bez problémů odolávala. Hosté hráli na rychlé protiútoky, které si však domácí obrana pohlídala. Domácí šli do vedení ve 20.minutě, kdy Černý dlouhým autovým vhazování našel před brankou Bednáře a ten z první prostřelil do protipohybu hostujícího brankáře. Další šance domácí nevyužili a za to mohli pykat ve 36.minutě, kdy po rohovém kopu hlavička Veselého šla těsně nad břevno.

Domácí o deseti rozhodli brankářem Hlaváčem

Hosté ve 2.poločase zvýšili aktivitu a začali domácí přehrávat ve středu hřiště a hlavně po pravé straně byli nebezpeční, ale do gólových šancí je domácí obrana nepouštěla. To platilo do 61.minuty, kdy po pěkné kombinaci ve středu hřiště si na pravé straně naběhl Veselý a nekompromisně prostřelil domácího Hlaváče. Hosté povzbuzeni pokračovali v náporu, ale koncovka jim nevycházela. V 70.minutě se nechal zbytečně za protesty vyloučit domácí Černý a to změnilo obraz hry. Domácí zvýšili bojovnost, žádný míč pro ně nebyl ztracený a rodili se šance. V 75.minutě hostující Janďourek zbytečně podrazil v rohu šestnáctky Sedláka a nařízený pokutový kop s jistotou proměnil brankář Hlaváč. V dalším průběhu již domácí kontrolovali hru a hosty k ničemu nepustili a tak prodloužili šňůru na sedm utkání bez porážky, ale toto vítězství bylo doslova vydřené. Hosté hráli slušně a byli velmi bojovní, ale v koncovce jim to nevycházelo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Fotbal už nějaký ten pátek dělám, takže dokážu poznat, že jsme dnes nehráli dobře. Přesto mně mrzí, že někteří fanoušci nemají pro slabší výkon pochopení. Nejsme Barcelona a tak někdy hrajeme líp někdy hůř, ale vždy se snažíme na 100%. Taky bych rád vyhrával každý zápas 5:0, ale tak to nefunguje. Jsme hráči druhé nejnižší soutěže a úroveň tomu odpovídá (smích). Dnes jsme nejlepší část sehráli paradoxně poté, co jsme šli do deseti a já si cením toho, že i přes oslabení jsme urvali vítězství. Soupeř se snažil, ale bylo vidět, že se trápí v zakončení a nejspíš to bude i důvod, proč je v tabulce tak dole. Příští týden zakončíme domácí trojboj a rádi bychom udrželi třetí pozici.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný:



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - PAJKR Jaroslav (N), ŠEBEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.