Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova vyhrálo divokou přestřelku s rezervou Měřína


Branky


0

Neuvěřitelných devět branek viděli divácí v Bohdalově, při souboji Béčka domácích a Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vyhrál první poločas o čtyři branky

Domácí dnes nastupovali do zápasu s cílem urvat první 3 body v jarní části sezóny. Poprvé na jaře si mohlo béčko vypomoci kluky z áčka, které sice opět hrálo ve stejný den, ale už v dopoledních hodinách. První poločas byl jasně v režii domácích, kdy hosty v podstatě k ničemu nepustili a zejména dobře hrající Kuba Šimek velmi zaměstnával obranu hostí.Už v 6. minutě se právě Šimek dobře uvolnil ve vápně a umístěnou střelou poslal domácí do vedení 1:0. V 17. minutě se prosadil opět Šimek a za 4 minuty na to zvyšoval už na 3:0 nestárnoucí útočník Luboš Šerejch.Ve 23. minutě poslal do domácí do vedení už o 4 branky nádhernou střelou o tyč Lukáš Novotný a vypadalo to, že domácí rezervu Měřína vyprovodí debaklem.

Měřín dotahoval, ale vyrovnat již nestihl

Ovšem po přestávce už to byl zase opět klasický ,,jarní'' Bohdalov a jeho místy až trapný výkon. Bohdalovští přestali běhat, kazili nahrávky a nechali se zatlačit na jeho polovinu. Dobře hrající hosté toho využili a postupně snížili bankou Jůdy na 4:1. Měřín byl stále lepší a Bohdalov, který vytvářel mnoho chyb do ničeho nepustil, jenže v 72. minutě opět po krásné akci Kuby Šimka, který zatáhl míč po levé straně, naservíroval přesným přízemním centrem balon pro střídajícího Davida Skálu a ten po 30 sekundách na hřišti zvýšil na 5:1. Zdálo se být rozhodnuto. To by ale nebyl Bohdalov, aby zápas nezdramatizoval a po brankách Bublána, Hrada a Hlaváče snížil Měřín na konečných 5:4. Rezerva Bohdalova tak poprvé na jaře zvítězila a připsala si důležité 3 body k záchraně.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Asi zkusím na svazu navrhnout, zda bychom nedostali nějakou výjímku a mohli hrát zápasy pouze první půli. Bohužel jsme na tom špatně fyzicky a to se podepisuje na výkonech ve druhé půli. Historie se ale neptá, jak zápas probíhal, důležité jsou 3 body.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček:



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Neuman [-] , V. Novák [-] , B. Křesťan [-] - J. Vytlačil [-] (80. L. Zmeškal [-] ) - F. Boháček [-] (46. R. Henzl [-] ) - V. Pokorný [-] (86. J. Šustr [-] ) , L. Šerejch [-] (70. D. Skála [-] ) , J. Šimek [-] , L. Novotný [-] (66. P. Neuman [-] ) , O. Chalupa [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - P. Král [-] , D. Kolouch [-] (67. T. Bublán [-] ) , T. Hrad [-] , S. Bartušek [-] (46. J. Vokoun [-] ) , F. Hlaváč [-] , P. Jůda [-] (75. J. Krčál [-] ) , D. Hrůza [-] , K. Smejkal [-] , O. Palík [-] , D. Horák [-]

ŽK: 59. J. Vytlačil , 86. P. Neuman , 87. J. Neuman - 60. J. Vokoun , 87. P. Král .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - JAROŠ Pavel (N), JAROŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.