V Ujčově se hrál vyrovnaný zápas, který v závěru rozhodli domácí. Drží tak jarní neporazitelnost


Branky


0

Ujčovu se na jaře daří, což potvrdili po domácí  po vítězství nad posledním Křižanovem B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov udeřil těsně před odchodem do šaten

Za větrného počasí se v Ujčově hrál bojovný fotbal, ve kterém diváci viděli dvě branky a obě shodně do sítě Křižanovské rezervy. Ujčov do utkání vstoupil vlažně a úvodní minuty patřily hostům, kteří měli optickou převahu, brankové šance si však nevytvářeli. Nejvíce práce měl domácí Bureš s trestným kopem zpoza vápna a následnou dorážkou, která šla nad. Pak se domácí probrali a zmáčkli soupeře, výsledkem byly tři tutovky v podání Ryby a dvakrát Hanáka,vše však polapil vynikající brankář Křižanova. Nejhezčí moment první půle přišel v 38. minutě, kdy skákavý míč báječným způsobem napálil z vápna Míša Dvořáček a vymetal pavouky z Křižanovské šibenice - 1:0. Domácí se zklidnili a soupeře do konce první půle do ničeho nepustili.

Domácí rozhodli z penalty

Druhá půle navázala na závěr první. Ujčov držel střed hřiště, kde dnes exceloval Vláďa Mitáš a Křižanov se spíše bránil postupným útokům. K soustavnému tlaku se hosté nedostali a za zmínku stojí pouze několik pokusů za vápnem, které Bureš spolehlivě pokryl. Přesto se skore zápasu stále neměnilo a křehké vedení Ujčova slibovalo závěrečnou zápletku.Tu však odmítl domácí snajpr Jirka Hanák, který se dral za míčem ve vápně hostí a brankáři Křižanova nezbylo než zatáhnout za brzdu a kopala se penalta. 81. minuta Hanák pod víko -  2:0. Tento okamžik dodal Ujčovu tříbodovou jistotu a snaživý Křižanov už nenašel skulinku, aby se střelecky prosadil. Ujčov oslavil další jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Do utkání jsme nevstoupili dobře. Asi nám chyběla herní praxe z minulého víkendu. Křižanov nám dlouhodobě herně nesedí a jsme moc rádi, že dnes to dopadlo. Kdyby jsme proměnili tutovky bylo v půli hotovo, místo toho jsme se strachovali skoro až do konce. Klukům děkuji za bojovný výkon. Můžeme tak v klidu pomýšlet na další, nedělní utkání na hřišti rezervy Radostína.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Nastoupili jsme dnes s velmi mladou zálohou. První půlhodinu to ale nebylo příliš vidět a byli jsme domácím vyrovnaným soupeřem. Měli jsme i velkou šanci na otevření skóre. Poslední čtvrthodinu se ale domácí dostali do tlaku a vypracovali si gólové příležitosti. Proměnili vlastně tu „nejmenší“ pěknou střelou zpoza vápna. Ve druhé půli domácí ukázali svou zkušenost a měli utkání víceméně pod kontrolou.



Počet diváků: 125. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), VÍTEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.