Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov vyhrál derby


Branky


0

Jimramov se výhrou v derby posunul v tabulce o bod před Pohledec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Sedlák poslal domácí do vedení

Prvním jarním zápasem na domácím hřišti bylo utkání sousedů v tabulce. Za pěkného slunečného počasí byla dobrá návštěva diváků, kteří viděli bojovné, ale slušně hrané utkání dobré úrovně, kdy šlo hlavně o souboj domácích s výborně chytajícím brankářem Hájkem. Domácí si od začátku utkání vytvořili značnou převahu a již v 5.minutě Štěrbu vychytal Hájek. V 10.minutě po akci na levé straně nachytal domácí Pavel Sedlák hostující brankáře, který očekával přihrávku, ale domácí střelec z nulového úhlu trefil na první tyč. Po dvaceti minutách hosté hru vyrovnali, ale domácí obrana hrála spolehlivě a hlavička Bártka ve 29.minutě těsně minula levou tyč. Ve 36.minutě po dlouhém autovém vhazování  Černého hlavičku Buchty reflexivně vyrazil Hájek. 

Za sedm minut padly čtyři góly

Do 2.poločasu nastoupili lépe hosté, trenér Laštovica změnil trochu rozestavení a hráči důsledněji napadali rozehrávku domácích a vytvářeli si šance a přišla branková šestiminutovka - v 54.minutě nechali domácí hodně prostoru kanonýru Bártkovi a ten z 25metrů trefil přesně k levé tyči. Domácí odpověděli v 57.minutě po rychlé akci po pravé straně, střelu Černého Hájek fantasticky vyrazil, ale dobíhající Štěrba s přehledem uklidil míč do pravé šibenice. Hned po rozehrání v 58.minutě nepokryli domácí na šestnáctce Novotného a ten z otočky k levé tyči vyrovnal. V 60.minutě se na levé straně uvolnil Buchta navedl si míč na pravou nohu a nádherně trefil pod břevno 3 : 2. V dalším průběhu si hosté vytvořili uzemní převahu, ale domácí obranu již nepřekonali, na druhé straně po rychlých brejcích při střelách Černého a Sedláka znovu čaroval Hájek v brance a tak pohledné utkání skončilo zaslouženým vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Zápas splnil moje očekávání, tedy vyrovnaný souboj. První poločas byl hodně neurovnaný, ale druhá půle nabídla slušnou podívanou pro početnou diváckou návštěvu. Dovolím si tvrdit, že jsme měli více vyložených příležitostí, ale vynikající brankář Hájek hosty několikrát podržel. Hlavně v druhé půli byli i hosté dopředu hodně nebezpeční a tak jsme se o výhru strachovali až do poslední minuty. Děkuji spoluhráčům za odmakaný zápas a jsem rád za tři body. Teď nás čeká venkovní dvojboj s vedoucími celky a třeba zamícháme postupovými kartami. (smích)

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Do zápasu jsme nevstoupili dobře a mohli jsme být rádi, že to bylo pouze 1:0. Postupem času jsme se zlepšovali, ale na bojovný domácí tým to nestačilo. Soupeř si vytvořil více gólových šancí a zaslouženě vyhrál. O tom, že jsme až do konce zápasu mohli pomýšlet na body, můžeme děkovat Hájkovi v brance. Vstup do jarní části se nám výsledkově ani herně nepovedl a rozhodně výmluvou nemůže být fakt, že jsme hráli dvakrát venku a s nepříjemnými soupeři.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (70. P. Sedlák [-] ) - V. Dostál [-] (64. P. Nykodým [-] ) , J. Štěrba [-] (89. M. Pavelka [-] ) , L. Bednář [-] , J. Buchta [-] - O. Černý [-] (79. P. Krejčí [-] ) , P. Sedlák [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - P. Skalník [-] , D. Bártek [-] , L. Novotný [-] , L. Jambor [-] (83. P. Kadlec [-] ) , M. Fajmon [-] , F. Karmazín [-] (60. J. Martaus [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , M. Skalník [-]

ŽK: 37. J. Buchta , 57. O. Černý .
Hráči zápasu: J. Štěrba , P. Sedlák , Z. Novotný .
Místo: Jimramov. Počet diváků: 160. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - PAJKR Jaroslav (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.