1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov nadále stíhá Staré Město


Branky


0

Vratimov do půlky vedl o dvě branky. Dobrá jen korigovala výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do dnešního zápasu nastoupili Vratimov s jasným cílem, vyhrát a udržet se na špici tabulky. Do utkání vstoupil Vratimov ale hodně nervózně, byla na něm vidět lehká nervozita, která se vkrádala na jeho kopačky. Dobrá měla v prvním poločase několik slibných šancí, z nichž jedna skončila na břevně hostující svatyně. Vratimov uklidnila první branka, kterou vsítil Pařenica - 0:1. Po ní začal Vratimov kontrolovat hru a na konci prvního dějství přidal druhou branku Pešek - 0:2. V poločase si hosté řekli, že se pokusí, co nejdéle vydržet s dvoubrankovým vedením, aby se nedostala Dobrá nadostřel kontaktní brankou. Opak se však stal pravdou. Dobra snížila po hodině hry na 1:2 Malchárkem. Po snížení šla Dobrá za vyrovnanim, a hosté nedokázali udržet vepředu balon a domácí začali nakopavávat míče a Vratimov se dostali pod tlakem. Dobrá si v závěru zápasu vytvořila několik slibných šancí, ale Vratimov i se štěstím odolala dokázal urvat důležité tři body.

 

Autor: Marek Svěnčík



Ohlasy k zápasu



FC Vratimov
Hodnocení trenéra Jiřího Hořínka:: V první půlce jsme v desáté minutě dali gól a hru kontrolovali. Druhou branku jsme dali v závěru poločasu což nás mělo uklidnit, ale druhý poločas nám hrubě nevyšel…Domácí zjednodušili hru na pouhé nakopávání míčů, což nám dělalo velké problémy. Chyběl nám větší pohyb a u všeho jsme byli pozdě. Hlavně jsme nebyli schopni udržet míč a dovolili domácím snížit a strachovali se o výsledek. Nakonec jsme to silou vůle a bojovností dotáhli k výhře, což je nejdůležitější…



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - P. Malchárek [-] , M. Pietroszek [-] , O. Gryžboň [-] (75. J. Gryžboň [-] ) , V. Figura [-] , D. Šmahaj [-] , D. Damek [-] , J. Filipčík [-] (67. J. Laštovička [-] ) , M. Šebestík [-] , L. Šmahaj [-] , P. Platoš [-]

FC Vratimov
D. Černý [-] - R. Šimek [-] , M. Kašuba [-] , O. Škorik [-] , R. Stuchlík [-] (74. L. Brezula [-] ) - R. Pešek [-] , D. Valenčin [-] (78. J. Plachta [-] ) , R. Pařenica [-] (87. T. Tříska [-] ) , J. Pohludka [-] , V. Osvěčík [-] (83. J. Sáblík [-] ) - M. Svěnčík [-] (90. A. Tříska [-] )

Počet diváků: 115. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - SIVERA Jan, FAJKUS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.