3:1
(0:0)
71. M. Pěla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec padl v Bruntále


Branky


0

Bruntál souboj s Bílovcem zvládl a nadále živí naději na záchranu v krajském přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bruntálu, který stále bojuje o záchranu, přijel oslabený Bílovec. Už v prvním poločase diktoval Bruntál tempo hry, ale jen díky výbornému Jaškovi v bráně se skóre neměnilo. Výborné zákroky si schoval na závěr úvodního dějství. Ten v úvodním dějství zlikvidoval střelu soupeře a následně zlikvidoval i nepříjemnou dorážku. Další skvělý zákrok vytasil i po přímém kopu soupeře. Do kabin se tak, hlavně díky Jaškovi, šlo za bezbrankového stavu.

 

Po změně stran už branky začaly padat a k radosti domácích fandů, více úspěšnější byl Brunál. Hned po změně stran ztratil balon hostující Kotrla a Ostrák střelou ze šetnáctky k tyči otevřel účet zápasu - 1:0. Po hodině hry rozehrávali domácí roh, a dle mínění hostů, Němec dotlačil balon do sítě rukou - 2:0. O chvíli později zamířil hostující dorostenec Vaněk těsně mimo. Jiskérku naděje pro Bílovec vykřesal v 71. minutě po individuální akci Pěla - 2:1. Za pět minut ale vnesl klid do bruntálských řad Kundrátek, který odražený míč na hranici pokutového vápna krásně poslal do šibenice - 3:1. Bruntál ještě mohl navýšit své vedení, ale Hendrych si nenauzul střelecké kopačky. 



Ohlasy k zápasu



FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér, novojicinsky.denik.cz): Jeli jsme tam s tím, že můžeme hrát v klidu, zatímco soupeři šlo o hodně. Na rovinu však musím říct, že to z naší strany nebyl podařený výkon. Nebyli jsme schopni podržet balon a tím jsme posadili na koně domácí, kteří měli v první půli více náznaků šancí. Opakuju, že to byl z naší strany nepovedený výkon, ale na druhou stranu bylo cítit, že Bruntál hraje o záchranu.



Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (79. J. Blažek [-] ) , Z. Orság [-] (83. M. Banovec [-] ) , L. Češek [-] (74. J. Hendrych [-] ) , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] , P. Kundrátek [-] , L. Kundrátek [-] (88. L. Mohyla [-] ) , J. Žatka [-] , J. Dohnálek [-] (50. T. Němec [-] ) , J. Krajčovič [-]

FC Bílovec
R. Jaška [-] - O. Pavlík [-] , P. Moučka [-] (37. J. Vaněk [-] ) , D. Ondruš [-] , D. Dluhoš [-] , J. Tomášek [-] , M. Pěla [-] , M. Ronec [-] , H. Seman [-] , A. Dluhoš [-] , K. Kotrla [-]

Počet diváků: 350. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - HAM Tomáš, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.