4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Kišky skolil poslední Frenštát


Branky


0

Těšín už po půli vedl o dvě branky. Ve druhé přidal další dvě a přibalil Frenštátu na cestu domů čtyřku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už se pomalu zdálo, že se Frenštát nadechuje k záchranářskému finiši, ale v posledních dvou zápasech prohrál. Tuto nepříznivou sérii se pokusil zlomit v Českém Těšíně, který na jaře prošel výsledkovou krizí. Od počátku utkání ale byl naprostým pánem na hřišti Český Těšín, který mohl klidně po poločase vést o pět branek. Skóre otevřel Těšín už po čtyřech minutách hry, kdy svůj střelecký mariáš rozehrál Kiška - 1:0. Po dvaceti minutách hry Kiška zvyšoval už na dvoubrankový rozdíl - 2:0.  Kromě branek spálil šance hrdina dne Kiška, Folwarczného tvrdá střela skončila na spojnici břevna a tyčky nebo samostný nájezd Michalisky na hostující brankáře. 

 

Po přestávce patřila úvodní čtvrthodina opět domácí letce, která hned zkraje poločasu vstřelila Kiškou třetí branku a uklidnila se. Kiška gólem zkompletoval hattrick - 3:0. Zhruba po hodině hry Těšín trošku polevil a utkání se v poslední půlhodině spíše už jen dohrávalo. Přesto Český Těšín ještě v 74. minutě vsítil čtvrtou branku, když se do lsitiny střelců zapsal Kupczak - 4:0. Ve zbytku zápasu si už Těšín výhru pohlídal a připsal si tři body, díky kterým se vyšvihl na třetí místo v tabulce. Frenštát zůstáva poslední i nadále. 



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, pro karvinsky.denik.cz): Zápas nám vyšel, a to jsme ještě zahodili hodně šancí. Poločas mohl skončit klidně 5:0. Od stavu 3:0 se už ale utkání víceméně dohrávalo a nakonec jsme připojili ještě jednu branku.

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (kapitán): Vůbec jsme nezachytili vstup do utkání a to rozhodlo. Soupeř byl ve všech směrech fotbalovější a musím uznat, že to byl první tým, který nás ve všem přehrával. Škoda neproměněné šance, kdy jsme mohli snížit na rozdíl jediné branky. Bohužel přišlo podklouznutí a pak už se zápas jenom dohrával. Musíme sportovně uznat, že soupeř byl jinde. Naše situace už je nyní hodně složitá. l



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - D. Michalisko [-] (57. J. Lojek [-] ) , S. Zogata [-] (80. O. Popelka [-] ) , P. Matuszek [-] , M. Folwarczny [-] (70. J. Zogata [-] ) , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (66. F. Hradečný [-] ) , P. Kiška [-] (76. A. Fizek [-] ) , D. Bolek [-] , L. Rac [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] , A. Plachký [-] (76. J. Štika [-] ) , P. Střelec [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , D. Kobylík [-] (77. T. Novák [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , Š. Křiva [-] (22. R. Gillar [-] ) , M. Uličný [-] (70. R. Vaverka [-] )

ŽK: 60. J. Lojek .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: TILKERIDIS Nikolas - TVRDÝ Zbyněk, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.