J. Ondra 55.
D. Solný 72. (p.)
P. Illík 89.
3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raduň urvala tři body


Branky


55. J. Ondra , 72. D. Solný (p.) , 89. P. Illík - 6. D. Nytra , 60. L. Výduch
0

Čtvrtá Hrabyně zajížděla na půdu předposledního Raduně. V poločase vedla Hrabyně 0:1. Divoká druhá půle nabídla čtyři branky a z výhry se nakonec radovala zámecká družina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase lépe hosti

V parném nedělním podvečeru se odehrál zápas mezi Raduní a Hrabyní. Hosté chtěli navázat na předešlé bodové úspěchy a připsat si další 3 body do tabulky, cíl domácích byl pochopitelně stejný. Zápas začal v poklidném tempu, kdy se oba týmy snažily neinkasovat. To se však domácímu celku nepovedlo. V šesté minutě si Nytra diskutabilně zpracoval míč, přičemž raduňští úplně přestali sledovat hru v domnění, že rozhodčí zapíská nepovolenou hru rukou, nicméně to se nestalo a již zmíněný hráč hostí parádní ranou otevřel skóre zápasu. Poté se hrabyňští stáhli a přenechali iniciativu na Raduni, ovšem svěřencům trenéra Rubého se v koncovce nedařilo. Hosté do poločasu zahrozili ještě jednou, když nenápadnou ránu Skalíka reflexivně vytáhl nad břevno domácí brankář. První poločas skončil výsledkem 0:1 pro hostující Hrabyni.

Divoká přestřelka v druhé půli

Druhá půle začala úplně opačně než ta první a od prvních minut se hrál svižný, kombinační fotbal. V 55. minutě se poprvé v zápase prosadili raduňští, konkrétně důrazný Pavelek 1:1. Neuběhlo však ani pět minut a efektivně hrající Hrabyně trestala znova, když si Výduch udělal ze dvou bránících hráčů kuželky a nechytatelně zakončil k tyči 1:2. S góly se v druhé pětačtyřicetiminutovce doslova roztrhnul pytel, v 72. minutě z penalty po ruce hostů zakončoval kanonýr Solný 2:2. Pak však zničehonic zahrozili hrabyňští a z rychlého kontru mohli opět přetočit výsledek na svou stranu, ovšem domácí brankář skvělým zákrokem dál držel naděje domácích na bodový zisk. Nakonec se usmálo štěstí na domácí, když po pěkném sólu se prosadil z bezprostřední blízkosti domácí Illík a stanovil konečné skóre na 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Raduň
Vítězlav Kober (hráč): Pro nás zasloužené tři body. Dopředu nás hnala fantastická divácká návštěva, proto jsme bojovali až do konce. V posledních minutách jsme využili toho, že hosty více než hra zajímal spíše rozhodčí a některá ta tvrzení byla až komická. Naštěstí se dnes radoval lepší mančaft.

TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka: Věděli jsme, že Raduň nebude lehký soupeř, ačkoliv by tabulkové postavení mohlo vypovídat jinak. Co jsme bohužel nevěděli je, že rozhodčí Migota má v týmu Raduně kamarády. Po nenápadném prvním poločase se ve druhém projevil. Dvě podobné ruky na obou stranách posoudil pouze penaltou pro domácí tým. Pak za stavu 2:2 naprosto trapně ocenil poblíž stojícího a nefaulujícího hráče žlutou kartou za zákrok již trestaného Petrušky, který měl být vyloučen. Raduň jinak předvedla bojovný výkon, za který ji samozřejmě gratulujeme, bohužel jsme odjeli se silnou pachutí z výkonu rozhodčího.



Sestavy


TJ Raduň
V. Pavelek [-] - M. Petruška [-] , P. Bata [-] , S. Jakub [-] (63. P. Illík [-] ) , T. Ryž [-] (67. V. Kubesa [-] ) , D. Solný [-] , J. Schindler [-] , P. Römer [-] , O. Holčapek [-] , V. Kober [-] , O. Mahr [-] (46. J. Ondra [-] )

TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] (46. R. Moravec [-] ) , J. Dostál [-] , M. Poloch [-] , L. Kozák [-] - D. Skalík [-] , R. Vítek [-] , J. Onderka [-] , D. Nytra [-] , J. Holuša [-] (46. J. Doležal [-] ) - L. Výduch [-]

ŽK: 59. V. Kober , 65. P. Illík , 68. M. Petruška , 81. J. Schindler , 83. D. Solný - 59. J. Onderka , 65. R. Moravec .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - FIDLER Petr (N), VEREŠ Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.