Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov si poradil


Branky


0

Komárov hostil předposlední Raduň. První poločas nam nabídl hned čtyři branky. Radunští ale nestačili celý zápas, a tak si zaslouženě tři body připisují domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou brankách na každé straně

Hned od prvních minut do toho oba týmy vletěly naplno, byl k vidění svižný fotbal s šancemi na obou stranách. Ty první dokázaly přetavit v gól raduňští, konkrétně důrazný Römer, když dokázal dostat míč za bezmocného Pelce. Po změně skóre nicméně pokračovala ofenzivní hra a nutno podotknout, že více příležitostí si vypracovali domácí, ti navíc nastřelili i tyč, jíž předcházel reflexivní zákrok Solného. Vyrovnání se Komárov dočkal v 19. minutě, a to zásluhou Šuberta, jenž dostal na hranici velkého vápna příliš prostoru a parádní ranou k tyči nedal Solnému šanci. Několik minut nato mohli domácí slavit znovu, ovšem Kupčíkova pumelice skončila těsně vedle. Ve 32. minutě se však radovali opět hosté, když Kober využil zaváhání T. Radka, následně poslal do protiútoku Solného, který sice Pelce nepřekonal, odražený balón se ale dostal k Römerovi a ten už se nemýlil. Raduňským radost dlouho nevydržela, o šest minut později se Komárov dostal do protiútoku a sražený centr si hostující Matoušek nešťastně srazil za brankovou čáru. Ke konci první půlky měla Raduň dvě obrovské příležitosti, do obou byl zapleten záložník Kober. První jeho hlavičku hasili domácí na brankové čáře, podruhé ho skvělým zákrokem vychytal Pelc. Do kabin se tak šlo za remízového stavu 2:2.



Komárovská druhá půle

Do druhého poločasu vletěli domácí jako vítr a zanedlouho tak dokonali obrat v zápase. Ústřední postavou byl výborně technicky vybavený středopolař Kupčík, jemuž se povedlo z rohového kopu lišácky překonat Solného, který určitě nemohl mít čisté svědomí. Tato branka hosty položila, naopak Komárovu vlila krev do žil a ještě větší klid na míči. Domácí dobře kombinovali a průběh zápas kontrolovali. Nutno však dodat, že se hrálo od podlahy a k vidění bylo velké množství osobních soubojů, často i za hranicí pravidel. V 75. minutě se Komárov dostal do přečíslení, nicméně v dobré pozici, těsně za velkým vápnem, byl Šubert faulován. K přímému kopu se postavil Kupčík a svou technickou střelou poslal míč krásně k tyči, nutno však podotknout, že brankář Solný stál nepochopitelně na stejně straně jako jím postavená zeď. Skvělý výkon podtrhl Kupčík pět minut před koncem zápasu svou další brankou a završil tak hattrick. Raduň se ještě dočkala snížení, když v 87. minutě unikl domácí obraně Ryž, pohrál si s Pelcem, ovšem jeho lobovaná střela ještě skončila na břevnu a míč do brány dorazil až střídající Ondra. Zápas tak skončil v poměru 5:3 pro domácí Komárov, jenž v druhém poločase převzal otěže zápasu do svých rukou a zaslouženě slaví tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (hráč): Už se opakuji po několikáté. První poločas tragédie. Dovolili jsme soupeři až příliš volného prostoru, díky toho také dvěma brankám vedli, a my jsme museli dotahovat. O poločase jsme si to v kabině vyříkali, a do druhého poločasu jsme vstoupili s jednou změnou v sestavě, která nám prospěla. Utkání se nám podařilo otočit, a soupeř nám již nestačil.

TJ Raduň
Vítězslav Kober (hráč): My jsme začli dobře, první poločas byl vcelku vyrovnaný, měli jsme i dost šancí. Jen to zakončení, no, to je fakt katastrofa. Ve druhé půli už jsme si však ani neškrtli, myslím, že nás dostal do kolen ten gól z rohu, ale musíme to brát tak, jak to je. Co se týče mě osobně, do zápasu jsem se dostal rychle, poněvadž Komárov hraje důrazný fotbal plný osobních soubojů, tedy přesně podle mého gusta. Nakonec musím domácím pogratulovat, za druhou pětačtyřicetiminutovku si to vítězství určitě zasloužili.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Rádek [-] , T. Rádek [-] , J. Novák [-] - M. Mikšík [-] , J. Srubek [-] , L. Kupčík [-] , O. Valušek [-] (46. D. Thomas [-] ) - P. Rychtar [-] , M. Šubert [-] - O. Surový [-]

TJ Raduň
M. Solný [-] - P. Bata [-] , T. Ryž [-] , D. Solný [-] , J. Schindler [-] (58. P. Illík [-] ) , P. Römer [-] , O. Holčapek [-] , V. Kober [-] , J. Matoušek [-] , S. Jakub [-] , M. Stuchlík [-]

Hráči zápasu: O. Surový , L. Kupčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RADEK Roman - MATROSZ Radek (N), GRODA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.