Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová za tři body z Hrabyně


0

Na horkou půdu do Hrabyně, dorazil lídr z Březové. V úvodu se radovali domácí ale březovští zabrali a výsledek otočili již v prvním poločasu. V druhém poločase si hosté podrželi zápas, a zaslouženě si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat v podání hostů

Domácí Hrabyně, která nastoupila do ostrého zápasu po dvou volných víkendech, chtěla v domácím prostředí získat tři body. Žádný jednoduchý úkol domácí nečekal, jejich soupeřem totiž byl první celek tabulky tým Březové, navíc se museli vypořádat s absencí nejlepšího střelce Víta Onderky. V úvodních minutách byl k vidění poměrně vyrovnaný zápas, první branku utkání vstřelil hlavou, po rohovém kopu, domácí Jiří Onderka. Hosté se tlačili za vyrovnáním, nadějně vypadající přímý kop zlikvidoval fantastickým zákrokem domácí gólman. Odpověď přišla ve 13. minutě, kdy poprvé rozvlnil síť Martin Šuhajík. Po brance hostů se hra vyrovnala, a hrál se bojovný fotbal. Ve 28. šli hosté do vedení. Autorem byl René Cihlář, který ěknou střelou k tyči rozvlnil síť 1:2. Těsně před prvním poločasem se podruhé mezi střelce zapsal opět Cihlář a hostům dal tak klid na kopačky 1:3.

Obrat se nekonal

Ze začátku druhého poločasu se Hrabyně tlačila do útoku, asi největší šanci domácího Jašíčka zastavilo břevno. To byl zřejmě klíčový moment, protože v 65. minutě vstřelil branku po akci z levé strany Jiří Lichovník 1:4. Tento gól domácí zřejmě definitivně zlomil, skóre do konce zápasu mohlo ještě několikrát narůst, ale nestalo se a zápas končí výsledkem 1:4.



Sestavy


TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , M. Poloch [-] , J. Dostál [-] , J. Holuša [-] - O. Demel [-] , R. Vítek [-] , J. Onderka [-] , J. Doležal [-] (46. D. Skalík [-] ) - V. Jašíček [-] (66. V. Blucha [-] ) , V. Žídek [-] (46. R. Moravec [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , P. Gebauer [-] , M. Šuhajík [-] (85. R. Krejčí [-] ) , J. Kostera [-] , D. Novák [-] , J. Lichovník [-] (73. D. Schustek [-] ) , R. Cihlář [-] (83. M. Krzisch [-] ) , T. Křenek [-] , P. Křenek [-]

ŽK: 36. J. Holuša , 52. R. Moravec , 59. O. Demel - 41. J. Šuhajík .
Hráči zápasu: R. Cihlář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - VEREŠ Bohuslav (N), ČERNOHORSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.