Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hladká výhra Štítiny


0

Poslední Dubina hostila béčko Štítiny. A průběh zápasu byl jasný. Oba poločasy, po čtyřech brankách, do sítě Větřkovic, a konečný výsledek 1:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankostroj hostů

Ten, kdo viděl hřiště Větřkovic, tak by nečekal, že se bude vůbec hrát. Podmáčený trávník, na hřišti stála voda, no nic pro fotbal. Nakonec ale sudí Tomeš rozhodl utkání odehrát. I přes složitý terén měli od začátku navrch hosté. Kombinačně to sice moc nešlo, zato vzduchem to chodilo. Ve 13. minutě dostal ideální balón Štěpán Rohovský a střelou k tyči se nemýlil 0:1. Ve 25. minutě to byl opět tentýž hráč, který dostal pas za obranou linii domácích a míč uklidil do brány Fabíka 0:2. Domácí se dostali do křeče a zápas jakoby vzdali. Toho využili štítinští, když Petr Stoklasa po rychlém protiútoku rozvlnil síť potřetí. Ve 30. minutě totožná akce hostů, jako u třetího gólu, na jejímž konci stál Vít Halška a skóre bylo 0:4. Bezzubí domácí nevěděli co dělat. Do konce poločasu se nehrál příliš pěkný fotbal, a tak se šlo do kabin za stavu 0:4.

Druhý poločas opět hostům

Do druhého poločasu podle očekávání lépe vkročili hosté. A mohli se jít hned radovat, to by ale Rohovský musel proměnit tutovku, kterou měl na své noze. V 56. minutě jsme se dočkali penalty, a to pro domácí Dubinu. K míči se postavil Patrik Kopl, ale svůj kop poslal jen do břevna. Důrazný Michal Pretsch neotálel a míč uklidil do brány 1:4. V 58. minutě vyslal nebezpečnou střelu domácí Roman Lichovník. O pět minut později se do nebezpečného brejku dostal opět Lichovník a potrápil štítinskou obranu. V 71. minutě se do obrovské šance dostali domácí, nedali, a tak podnikli rychlý protiútok hosté, na jejímž konci stál Petr Stoklasa a ranou k tyči navýšil skóre utkání na 1:5. V 75. minutě zahrávali hosté roh. Po zahraném rohu se nejvýše vyšrouboval Nardeli a hlavičkou zvýšil na 1:6. V 77. minutě dostali standartu hosté. K míči se postavil Vít Halška a  díky domácímu brankáři zvýšil na 1:7. V 83. minutě chyboval domácí brankář a pro Radomíra Adamčíka už to nebyl těžký úkol 1:8. Do konce utkání se již skóre neměnilo, a tak si odvezli hosté zasloužené tři body.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
S. Fabík [-] - J. Hluchý [-] , R. Ferenc [-] , M. Váňa [-] (69. T. Hanák [-] ) , M. Kukol [-] - P. Kopl [-] (61. J. Hopp [-] ) , M. Kopl [-] , D. Řehulka [-] , J. Vavroš [-] (46. M. Zlámal [-] ) - M. Pretsch [-] , R. Lichovník [-] (82. A. Vymazal [-] ) -

TJ Tatran Štítina B
P. Peterek [-] - J. Rohovský [-] , V. Halška [-] , Š. Rohovský [-] , P. Stoklasa [-] , J. Tietz [-] (72. R. Adamčík [-] ) , J. Heger [-] (46. J. Kadula [-] ) , P. Kunczik [-] , D. Nardelli [-] , D. Heider [-] , D. Komenda [-]

ŽK: 53. P. Kopl - 60. P. Stoklasa .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KOPL Stanislav (N), KREJČÍ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.