Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřkovice si odvezli bůra


Branky


0

Domácí Chvalíkovice hostili poslední celek soutěže Větřkovice. Zde se čekal jasný průběh v režii domácích. To se naplnilo hlavně v druhém poločase když Chvalíkovice nastříleli čtyři góly. Nutno podotknout že hosté dorazili v dosti okleštěné sestavě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odolávali domácímu tlaku

Chvalíkovice vstoupili do zápasu velmi dobře. Už od prvních minut šlo na domácích znát, že se spokojí jen se třemi body. A šance přišli po dvou nepříliš nebezpečných střelách se do krásnem pasu dostal do samostatného úniku domácí David Rozsíval, ale neproměnil. Šance domácí měli dál a dočkali se i prvního gólu. Ten ale platit nemohl pro postavení minu hru chvalíkovských hráčů. V 35. minutě elegantně pronikl opět Rozsíval ale v posledním momentu míč neumístil a trefil jen brankáře Kukola. V 39. se již domácí dočkali. Domácí vhazovali aut, a při snaze hostů odkopnout míč do bezpečí, pouze nakopli ve skrumáži domácího hráče. Balón se odrazil k Marku Roškovi a ten střelou z dvaceti metrů k tyči změnil skóre utkání 1:0. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Chvalíkovský brankostroj

Jak už bylo zmíněno, hosté přijeli hodně v decentní sestavě. To se ukázalo jako hlavní problém hostů. Chvalíkovice začali svého soupeře přehrávat ve všech směrech. Ve 49. minutě vznikla skrumáž po rohovém kopu. Míč se štasťně odrazil k Hendrychovi a ten střelou po zemi obstřelil svého ležícího hráče a zvýšil na 2:0. Tlak domácích nepolevoval a v 54. minutě zvýšil pěknou střelou Michal Belás 3:0. O pět minut později se po kombinaci ve středu hřiště dostal už zmiňovaný Rozsíval a tentokrát se už nemýlil 4:0. Odvážný útok podnikl domácí Lhotský. Ten z levého beka pronikl přes dva hráče až na hranici šestnáctky ale Kukol střelu chytil. V závěru se trefil podruhé Belás a završil skóre zápasu na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalíkovice
Denis Stoschek (hráč): Nastoupili jsme s tím, že nic jiného než tři body nebereme. Navíc hostů přijelo jen deset. První poločas nás určitě potrápili, víc než jsme čekali, navíc nebylo štěstí ve finálních momentech. Ale průběh celého zápasu byl v naší režii a bylo jasné, že jim tam nějaké góly musí spadnout.




Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
J. Tvrdý [-] - D. Stoschek [-] , D. Rozsíval [-] (73. D. Balnar [-] ) , J. Lhotský [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , J. Gebauer [-] , M. Roško [-] (59. D. Hlaváč [-] ) , Z. Štěrba [-] (73. D. Kuzník [-] ) , P. Fischer [-] (46. D. Košťál [-] ) , P. Žiga [-] (59. P. Lazecký [-] )

TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - M. Kopl [-] , P. Černoch [-] - D. Řehulka [-] , J. Hopp [-] , P. Kopl [-] , R. Lichovník [-] , J. Hluchý [-] - M. Pretsch [-] , S. Fabík [-] - A. Vymazal [-]

ŽK: 74. A. Vymazal .
Hráči zápasu: D. Stoschek , M. Belás , J. Gebauer .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HENDRYCH Vlastimil (N), SMÉKAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.