Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dokonalý obrat Kyjovic


Branky


0

V tomto utkání většina tipérů věřila domácím a po prvním poločase se to naplňovalo. Komárov vedl 2:0 a čekal se hladký průběh až do konce. Hosté ale ukázali svou zarputilost a v zápase se děly věci...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok pro Komárov

Úvod zápasu patřil hostům. Ve čtyřicáté vteřině přišel centr do pokutového území, Boleslavský se z voleje opřel do míče a domácí Pelc zazračně vytáhl na roh. Po slibné šanci převzali iniciativu domácí hráči, v šanci se postupně objevil Kupčík a Šubert, ale ani jeden z nich nezamířil přesně. Po neproměněných šancí se stal nepříliš vídaný okamžik. Domácí Rádek protečovával míč, který chytl Pelc, a sudí nařídil nepřímý volný kop. Hosté ale šanci zahodili, když branku domácích přestřelili. Ve 36. minutě Kyjovice nakopli míč až do šestnáctky a z pravé strany zakončoval Pohl. Brankář Pelc byl proti a míč vyrazil na roh. Po rohovém kopu se již domácí družina ujala vedení. Dlouhý centr si zpracoval komárovský útočník a střelou donutil Kudelu vyrazit na roh. Po kupčíkově rozehraném rohu se nejvýše vyšrouboval Surový a vstřelil gól na 1:0. O tři minuty později Šubert přehodil hostující obranu a Kupčík se řítil sám na bránu. Svojí přízemní střelou k pravé tyči nedal Kudelovi žádnou šanci a zvýšil tak na 2:0. Jelikož běžela 43. minuta následný konec poločasu již nic nenabídl a za stavu 2:0 se šlo do kabin.

Kyjovice ukázali, proč hrát až do konce

Ze začátku druhého poločasu měli převahu hosté, avšak žádná z jejich střel se neujala. Poté se do šance dostal komárovský Šubert, ale jeho střela šla jen těsně mimo. V 50. minutě tvrdou střelu vyslal Kudela, ale Pelc vyrazil na roh. Po rohovém kopu se již hosté radovali. A gól to byl dost kuriózní. Vavrečkovi střela nesedla a pomalým obloučkem padala do brány. Brankář Pelc vyrazil a hra pokračovala. Za několik desítek vteřil byla hra přerušena a pomezní rozhodčí poradil hlavnímu, aby gól uznal 2:1. Domácí hráči mohli z následné rozehrávky zvýšit, ale Šubert opět těsně netrefil. V 62. minutě Boleslavský krásně obešel domácího beka a předložil Kudelovi, který se nemýlil. Po sléze převzali iniciativu zápasu hosté, avšak neúspěšně. V 72. minutě hosté nakopli dlouhý kop za obranu, kde zaváhali hostujíci obránci i brankář. Kolouch nahrál před prázdnou branku a hostující Vavrečka dokonal obrat 3:2. Domácí tato branka probudila a jejich snaha vyrovnat stoupla. V 78. minutě neprostřelil z pravé strany Kudelu Vácha a pak ani Thomas. V 85. minutě měl ještě šanci hlavou Surový, ale vyrovnat nedokázal. Hosté tak s dávkou štěstí vyválčili tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (hráč): Tento zápas jsme chtěli vyhrát. Měli jsme k tomu dobře nakročeno, když jsme vedli 2:0. Částečně beru prohru na sebe, když jsem v rozhodujících chvílích tým nepodržel. První gól hostů byl dost kuriózní, a nejsem si jistý jestli branka měla platit. Ten gól nás poněkud přibrzdil. Poté měl Šubert na kopačce zvýšení ale branku netrefil. Pořád jsem věřil, že zápas dotáhnem do vítězného konce, ale přišel trest v podobě gólu na 2:2 a poté na 2:3. S výsledkem jsme se snažili ještě něco udělat ale dnes nám chybělo trochu i toho štěstíčka.




Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - P. Rychtar [-] (68. R. Matrosz [-] ) , M. Šubert [-] , M. Mikšík [-] (55. M. Vácha [-] ) , L. Kupčík [-] , J. Srubek [-] , O. Valušek [-] (86. D. Rychter [-] ) , O. Hečko [-] (81. M. Zapletal [-] ) , O. Surový [-] , M. Rádek [-] , T. Rádek [-] (63. D. Thomas [-] )

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - F. Boleslavský [-] , T. Pohl [-] , D. Krayzel [-] , R. Vavrečka [-] , J. Kudela [-] , D. Kormanec [-] , A. Kratochvíl [-] (73. J. Martiník [-] ) , M. Kudela [-] (50. J. Kolouch [-] ) , J. Kováč [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 76. M. Rádek .
Hráči zápasu: L. Kupčík , O. Surový - R. Vavrečka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PALÁČEK Filip - KERLIN Lukáš (N), PĚTNÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.