1:1
(0:0)
64. J. Eller
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vypjatém druhém poločasu nakonec remíza


Branky


0

Třetí Skřipov zajížděl na půdu devátých Budišovic. Skřipovští, kteří hrají pohledný fotbal, chtěli alespoň bodovat. To se jim nakonec podařilo, když v 64. minutě vyrovna skřipovský nejlepší hráč Jakub Eller.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnost nepřinesla branku

Utkání začalo ve svižném tempu. Obě mužstva si vytvořila několik příležitostí ke vstřelení branky. Bohužel pro střelce oba brankáři byli proti, a tak se první poločas chýlil ke konci. Za zmínku stojí poslední minuta prvního poločasu. To se do míče opřel hostující František Václav Vícha, ale jeho projektil zastavila tyč. Za vyrovnaného, bezgólového stavu se týmy odebrali do svých kabin.

V druhé půli už góly padali, ale nejen góly...

Druhý poločas začal v podobném tempu jak skončil. Akce střídala akci. V 55. minutě zahrávali domácí standartku, a byl to Aleš Mikovský, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území a pohnul se skórem utkání 1:0. Skřipovští ale zbraně nesložily, a dále bojovali. Domácí Budišovice dostali pod tlak, a snažili se o vyrovnání. Okolo 60. minuty domácí změnili styl hry, a hráli spíše na brejky. Agilním střelcem byl Ondřej Černý ze Skřipova, který to několikrát pěkně zkusil, avšak jeho střely šli těsně nad nebo vedle. V 64. minutě se již hosté dočkali. František Václav Vícha centroval míč do pokutového území a Jakub Eller srovnal vývoj zápasu na 1:1. V 75. minutě měl šanci Kubánek ale jeho hlavička mířila o kousek nad. V 76. minutě po červené kartě zamířil Tomáš Žywiak a hosté měli přesilovku. I v deseti si Budišovice vytvořili několik pěkných šancí ale v cestě jim stal brankář Oldřich Žák. V posledních minutách rozvlnili síť hosté ale pro údajný ofsajd branka nebyla uznána. Kuriozitou utkání bylo to, že si změřili mezi sebou síly otec a syn. Za Skřipov padesátiletý Josef Kubánek a za Budišovice o dvacet let mladší Roman Kubánek.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Skřipov
Jiří Vícha (trenér): S výkonem svého týmu jsem spokojen. Až na některé momenty v rozehrávce, jsme hráli pohledný, rychlý a kombinační fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - M. Honěk [-] , P. Hudeček [-] , A. Vilam [-] , A. Mikovský [-] - J. Kotala [-] , T. Žywiak [-] , R. Kubánek [-] , R. Šmíd [-] - M. Kvasňák [-] (70. Z. Chmel [-] ) , J. Zima [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Lubojacký [-] , D. Ulman [-] , J. Poltier [-] - F. Vícha [-] , O. Černý [-] , J. Murcek [-] , O. Bartusek [-] , J. Kubánek [-] - J. Kubánek [-] , J. Eller [-]

ČK: 76. T. Žywiak .
Hráči zápasu: A. Mikovský - F. Vícha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RADEK Roman - HALFAR Jiří (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.