0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter zkomplikoval dobřanskou cestu za záchranou


Branky


0

Dobrá forma Dobřan v jarní části sezóny zapříčinila, že minimálně osm týmů se ještě musí obávat o své setrvání v soutěži. Mezi ně patří i Klášter, který k téměř definitivní jistotě potřeboval v tomto utkání vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

Hostům z Kláštera se v úvodních minutách dařilo přehrávat soupeře a vyústilo to ve velkou šanci Loukoty. Ten se po rohu Ptáčka dostal do zakončení v bezprostřední blízkosti brankáře. Ale trestuhodně minul. Za chvíli to už bylo veselejší. Loukota našel přesnou přihrávkou Velíška a ten překonal Langa. Dobřanům se nedařilo dostat se ke své hře a proto nepřicházely ani šance. V 20. minutě mohl navýšit vedení hostů Bárta, jeho střela se ale do branky nevešla. Po půlhodině hry napřáhl ze třiceti metrů Loukota a krásnou ranou překonal domácího golmana. Klášter zahrozil do poločasu ještě jednou, stal ovšem zůstal 0:2. 

Pojišťující gól

Domácí věděli, že pokud ze zápasu chtějí něco vytěžit, musí přidat. Bohužel ale neměli svůj den a v podstatě nic se jim nedařilo. Navíc v 60. minutě se před brankářem zjevil Roman Vodička a navýšil vedení už na 0:3. Za tři minuty to chytře zkoušel Velíšek, jeho pokud z půlky ale skončil nad brankou. V další šanci byl Michal Suko, ani on ovšem nepřidal čtvrtou branku. Poslední, a asi největší šanci měl Ptáček, který obešel golmana, ale uklouzl a ze šance nic nebylo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Petr Tušek (trenér TJ Dobřany): "Klášterští byli po všech stránkách lepší a zaslouženě vyhráli. Gratuluji soupeři k výhře."

TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Jeli jsme minimálně pro bod, se třemi body proto panuje velká spokojenost."



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - V. Bouček [-] , O. Skála [-] , M. Gleissner [-] , P. Smetana [-] , J. Čimera [-] , M. Skřivan [-] (61. M. Zeman [-] ) , P. Trdlička [-] , F. Štěpán [-] , M. Brožík [-] , M. Opatrný [-]

TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - V. Bárta [-] (53. J. Dvořák [-] ) , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Herout [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , R. Vodička [-] (86. J. Brož [-] ) , M. Dolák [-]

ŽK: 54. P. Trdlička , 59. M. Skřivan , 77. F. Štěpán , 87. P. Smetana - 35. V. Bárta , 56. T. Loukota .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šiška Pavel - HOMR Miroslav (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.