L. Vícha 46. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní fotbal, fantastická divácká kulisa


Branky


46. L. Vícha (vl.)
0

Takto lze shrnout zápas dominantních týmů III. opavské třídy sk. B mezi Holasovicemi a Dolními Životicemi. Šlo o pikantní zápas, který rozhodně nenudil.  Vše bylo nachystáno nejlépe, jak mohlo. Bylo pěkné počasí, krásně nachystané hřiště, hlavně díky místnímu správci Lumíru Dehnerovi a hlavně spousty fanoušků, kterých jen ze Životic dorazilo minimálně 50. Celkem muselo na utkání být nejméně 250 lidí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Zápas začali lépe domácí borci, když hosty prvních 10 minut k ničemu nepustili a přikovali je ke své šestnáctce.  Potom se ale stále více dostávali do hry hosté z Životic. Ani na jedné straně však nebyla k vidění vyložená šance. Ta přišla až někdy v 35. minutě, kdy po pěkném průniku po levé straně Holasovic, mohl z blízkosti doklepnout míč do brány kapitán Adam Dehner, avšak jeho pozice pro střelu nebyla úplně jednoduchá a míč šel bohužel mimo tři tyče. V prvním poločase to byl spíše boj o střed hřiště, a obě strany dělaly také poměrně dost chyb v rozehrávce, díky presinku toho druhého týmu.  Za zmínku stojí snad ještě dobrá rána hostů, kterou vyrazil bravurně Galvas na roh.

Smolný gól rozhodl

Domácí borci vletěli do druhé půle namlsaní a hladoví jako lvi, a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat, jelikož asi už po dvou minutách hry, si hosté smolně srazili do sítě prudký přízemní centr Aleše Schreiera. Více aktivní byli stále Holasovští fotbalisti, ale jejich několik dobrých pokusů buď zblokovali obránci Životic, nebo taky dvakrát zachraňovali na poslední chvíli odkopem z brankové čáry. Poté se po pěkné akci málem prosadil hostující kanonýr Miroslav Hanák, jehož povedená rána z voleje skončila na břevně. 

 

 S postupem času, jak se zápas chýlil ke konci, docházeli domácím viditelně síly. To však také hostům, ale ti neměli v podstatě co ztratit, a hráli vabank, hlava nehlava vše dopředu. Ke konci i díky prostřídání byli  hosté trochu živější, a začínali si vytvářet závary před domácím brankářem Galvasem. Ten vychytal největší šanci hostů asi v 75. minutě, kdy po hlavičce z blízka dokázal perfektně vyrazit míč mimo. Životice měly ještě několik standartek, ale žádnou nevyužili a poprvé v sezóně tak ztratili body, a rovnou hned tři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (hráč): ,, Skvělý zápas, skvělá kulisa, fantastičtí diváci. Musím smeknout klobouk před všemi svými spoluhráči, co dnes nastoupili a všichni do jednoho podali výborný a zodpovědný výkon. Tohle bylo pravé týmové vítězství. Dlouho jsem se při zápase tak nebavil. Zápas měl vše – emoce, drajv, pěkné akce, bojovnost. Všechno probělo ,,fair play“ a hostům patří velký dík, celkově za sehrání této partie. Také bych, i přes počáteční nedůvěru, pochválil rozhodčího, který si podle mě nevedl špatně. Jen co je škoda, že v tabulce se nic nemění, a do konce už se asi těžko něco změní. Ale jsme všichni rádi, že jsme dokázali takto silný tým porazit.“




Sestavy


TJ Sokol Holasovice
L. Galvas [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] (46. K. Kramný [-] ) , D. Varyš [-] (83. O. Černý [-] ) , A. Mosler [-] (85. V. Bordovský [-] ) , A. Schreier [-] (89. D. Dehner [-] ) , J. Dehner [-] , A. Dehner [-] , J. Fojtík [-] , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

FK Dolní Životice
R. Figura [-] - J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , A. Vícha [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , J. Ondřej [-] (75. V. Palyza [-] ) , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , R. Ondřej [-]

ŽK: 90. J. Fojtík , 90. M. Dehner - 36. M. Pumr , 68. A. Vícha .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PRETSCH Adam - DEHNER Filip (N), PUMR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.