Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštné neudržely se soupeřem krok


Branky


0

I když se domácí hráči snažili vyrovnat krok s hráči Moravice. Nakonec fyzicky i motivačně odpali.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polovinu první půle byla k vidění vyrovnaná hra a fotbal na obě strany. Po údajném faulu na domácího útočníka rozhodčí nepískl penaltu. To se podepsalo na motivaci domácích a ztratili chuť hrát, což nahrálo hochům z Moravice, kteří převzali otěže.

V 17. minutě odkopával brankář hostů míč. Ten si našel Kuča, který ho sklepnul na Kociána. Útočník se ve střelbě na bránu nemýlil. Ve 30. minutě vsítil další gól host Kolář. Kapitán nahrál od lajny Kučovi, ten poslal míč ke Kolářovi, jehož střela letěla vzduchem do kysny.

Gól do šatny si konečně vstřelil i Kuča, když ve 45. minutě obdržel přihrávku od stájového kolegy a střelil míč do protisměru gólmana.

Po změně stran se hráči Deštné vzpamatovali a začali útočit. Jejich akce ovšem obrana hostů likvidovala, přesto se jim podařilo nastřelit tyč.

V 68. minutě dostali čtvrtý gól. Kuča si vyměnil míč s Kalužíkem a Kociánem, který mu jej vrátil zpět na kopačku. Kuča obešel obránce a vymetl šibenici.

Hráči Deštné měli velkou šanci, když kopali přímý kop. Střelu, která letěla do vinklu, ovšem gólman Smolek vytěsnil na roh.

Přesto se domácí dočkali alespoň jednoho gólu. V 88. minutě obránce Daniel Svoboda šajtlí obtočil gólmana.

 

Po závěrečném hvizdu se hosté mohli radovat z tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Deštné
Jan Kamrad: Zápas byl vyrovnaný, rozhodčí dost ovlivnil svým rozhodováním zápas, když nepískl jasnou penaltu. Nás to zlomilo a hráči Moravice vzali otěže do svých rukou a rozhodli o výsledku utkání.

TJ Moravice
Jan Smolek: Zápas měl pro diváky dobré tempo, domácím vázla koncovka, já jako gólman jsem neměl moc práce. Všechny jejich střely jsem chytal, až na ten gól. Naši kluci podali skvělý výkon, ve středu pole to byl souboj o každý centimetr. naše obrana perfektně šlapala.



Sestavy


TJ Sokol Deštné
M. Hrdlička [-] - M. Bedrunka [-] , R. Tesař [-] , I. Motyčka [-] , D. Svoboda [-] - L. Kachtík [-] , Z. Pekárek [-] , V. Ciminga [-] , L. Jakobovský [-] , O. Dorociak [-] - J. Kamrád [-]

TJ Moravice
J. Smolek [-] - J. Smolek [-] , J. Navrátil [-] , J. Keller [-] , J. Pavelek [-] - M. Kalužík [-] , M. Číp [-] , P. Kuča [-] , M. Kremser [-] - M. Kolář [-] , M. Kocián [-] -

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.