Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo pro Strahovice


Branky


0

Strahovice byly úspěšnější v proměňování šancí a zaslouženě si připsaly tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Strahovicemi a Sudicemi vyznělo pro domácí družinu. Do utkání vstoupily aktivněji Strahovice, když hned ve 3. minutě Jakub Stříbný poslal do šance Patrika Slavíka, který propasíroval merunu do brány - 1:0. O dvě minuty později Patrik Slavík v nadějné pozici špatně přihrál a hostující obrana míč poslala do bezpěčí. Po deseti minutách hry poslal Patrik Slavík do šance Jakuba Stříbného, který pálil jen těsně nad. Pak se začaly osmělovat i Sudice. Ve dvou šancích se objevil Tomáš Riemel, kterého vychytal domácí brankář Jakub Halfar. O chvíli později nepotvrdil své kanonýrské schopnosti David Havranke, kterému byla domácí brána malá. Po půlhodině hry našel Lukáš Slanina Jakuba Stříbného a ten si už věděl rady - 2:0. Pak se ve dvou stoprocentních šancích objevily Sudice, ale ani Tomáš Kalmus a jeho jmenovec Riemel neseřídili dobře miřídla. Snížení se Sudice dočkaly v 39. minutě, když chyby domácího stopera Štefka využil Tomáš Riemel, který našel ve vápně Tomáše Kalmuse, který prostřelil brankáře - 2:1. V poslední minutě mohly Sudice vyrovnat, ale střela Tomáš Riemela skončila pouze na břevně.   

 

Na začátku druhého dějství byla opticky lepšim týmem družina ze Sudic, ale vážnější šanci si nevypracovala. V 64. minutě byl v hostujícím pokutovém území faulován Patrik Slavík, a penaltu cizelérský proměnil Jakub Stříbný - 3:1. Sudice nic nezabalily a snažily se bojovat až do konce zápasu. Chyběla jim však finální přihrávka, a tak nedokázaly dovézt do konce žádnou nadějnou příležitost.  Nejblíže ke snížení byl Patrik Vítek, který byl faulován v samostatném nájezdu před pokutovým územím, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Ani střela Tomáše Kryštofa, a po něm Patrika Vítka cíl nenašla. Zápas tak skončil výhrou Strahovic.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Radek Hladík (asistent trenéra): Derby jak se patří, fotbal nahoru dolů, šance, emoce prostě vše, co k tomu patří. Šance na obou stranách, vyrovnaná partie. My využili více šancí a vyhráli jsme.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Gratuluji soupeři k vítězství. Nechci si stěžovat na rozhodčího, ale když nominují rozhodčího, který to celé odřídí ve středovém kruhu. My nechceme nikam postoupit, hrajeme fotbal pro radost, a pak z toho takový rozhodčí udělá frašku. Soupeř vyhrál zaslouženě, dal více šancí. Prohráli jsme si to sami.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - M. Obrusník [-] (46. A. Dvořák [-] ) , P. Hluchník [-] , V. Štefek [-] , T. Němec [-] (71. F. Schenk [-] ) - J. Beneš [-] (86. D. Juchelka [-] ) , P. Lhotský [-] , L. Slanina [-] , P. Slavík [-] - P. Kubiš [-] (46. F. Hladík [-] ) , J. Stříbný [-] -

TJ Sokol Sudice
M. Kryštof [-] - L. Kartous [-] (68. P. Vítek [-] ) , M. Kubeša [-] (51. M. Pitra [-] ) , M. Konečný [-] , A. Schwenzner [-] - T. Kryštof [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - D. Havranke [-] , V. Kryštof [-]

ŽK: 77. P. Slavík , 84. J. Stříbný , 88. V. Štefek - 67. L. Kartous , 86. D. Havranke .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: VÁLEK Jaromír - VANĚK Pavel (N), HLAVÁČ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.