1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hoštice výhrou nad Litultovicemi slaví postup do krajské soutěže


Branky


3

Hoštice vedly po hodině hry o dvě branky. Litultovice, i když hrály o deseti sice snížily, ale víc branek už nepadlo a Hoštice tak postupijí do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice chtěly v Litultovicích definitivně stvrdit svůj postup. V úvodní dvacetiminutovce ale na hřišti kralovaly Litultovice. Přesto mohly jít Hoštice dvakrát do vedení, když už v první minutě vyzval Kamil Bitta Martina Slíže, ale ten netrefil domácí branku. Ve 12. minutě navíc zahodil hoštický Ondřej Šafarčík penaltu. Litultovice si taky vypracovaly nějaké šance. Ondřej Haas dostal dobrý míč za obranu, potáhl jej po pravé straně do vápna, udělal kličku obránci a levou nohou vypálil míč těsně vedle levé tyče hostujícího gólmana. Další šanci rozběhl Ondřej Doležel, který přihrál do pravé strany na dobře rozběhnutého Jana Tenglera, který hned z první vrátil do náběhu opět Doleželovi, který se přes dva hostující obránce dostal do vápna až k brankáři Marku Honkovi, který čekajíc přihrávku, reflexivně rukou vytěsnil střelu šajtlí na rohový kop. Kolem dvacáté minuty krásný centr z levé strany od Ondřeje Haase našel přesně na zadní tyči číhajícího Ondřeje Doležela, který se hlavou snažil umístit míč k pravé tyči, avšak brankář opět výborně míč vyrazil na roh. Po dvaceti minutách se hra vyrovnala a do vedení se v 38. minutě dostaly Hoštice, když se po rohu Vojtěcha Kopťáka hlavou prosadil Martin Slíž – 0:1. Do kabin se tak šlo za těsného vedení Hoštic. 

 

Úvod druhého dějství se nesl ve vyrovnaném duchu. V 58. minutě navýšil vedení hostů Kamil Bitta, který přeloboval domácího gólmana Kamila Janetzkého – 0:2. Po hodině hry byl navíc vyloučen domácí Jan Raschka a Hošticím vše hrálo do karet. Litultovice to ale nevzdaly a kousaly až do konce zápasu. V 72. minutě přišel parádní centr z levé strany od Oldřicha Minarčíka za obranu, kde si nikým nehlídaný Ondřej Doležel poradil s nasměrováním hlavičky a snížil na 1:2. Domácí tlačili, hosté hrozili z brejků. Ondřej Šafarčík s Martinem Slížem ale na gólmana Kamila Janetzkého nevyzráli. V nastavení mohly Hoštice o své vítězství přijít, když se k centru prodral Petr Fiala, který hlavou orazítkoval břevno hostující branky, dorážka už se nezdařila, takže zápas skončil šťastně vítězstvím hostujícího mužstva, které mohlo po závěrečném hvizdu rozhodčího začít slavit postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Ze hřiště jsme odcházeli jako vítězové, v dobré náladě a s pocitem, že jsme poslední domácí utkání divákům zpříjemnili krásnou hrou, mnoha (bohužel nevyužitými) šancemi a dramatickou zápletkou až do poslední, 97.minuty, v níž jsme nastřelili břevno. Utkání jsme prohráli, jako už poněkolikáté na jaře, dvěma nešťastnými brankami, z nichž jedna byla doslova "usmolená" a druhá padla po technickém nedorozumění našich obránců a rozhodčího. Je mi trochu líto kluků z Hradce, kteří, ač hrají nejhezčí fotbal v soutěži, zůstali před branami I.B třídy, a že na jejich úkor postoupilo nejslabší mužstvo z horní poloviny tabulky. Snad si zvednou náladu v posledním utkání, kdy hostí právě našeho nedělního soupeře. Bohužel pro všechny již tento souboj bude postrádat postupový náboj. Děkuji hráčům za předvedenou hru a bojovný výkon a těším se na další spolupráci.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): V první dvacetiminutovce jsme přežili jejich tlak a tři tutovky. My jsme sice nedali penaltu, ale oni byli lepší. Pak se to vyrovnalo a my se před přestávkou ujali vedení. Začátek druhé půle byl vyrovnaný, a nám se podařilo vstřelit druhou branku. Litultovice to stáhly na tři beky, a i když hrály o deseti tak nás zatlačily a snížily. Závěrečný tlak jsme přežili a ukopali jsme to v závěru.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Grygar [-] (65. K. Raida [-] ) , J. Raschka [-] , M. Procházka [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Slíž [-] (93. R. Blaga [-] ) , M. Kokošek [-] (83. V. Racko [-] ) , K. Bitta [-] , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kubala [-] (29. M. Kara [-] ) , D. Kašný [-]

ŽK: 41. O. Doležel , 87. M. Šeuer - 13. O. Šafarčík , 73. V. Kopťák , 78. K. Bitta . ČK: 60. J. Raschka .
Počet diváků: 194. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PRETSCH Adam, ČECH Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 6. 2017 15:23
Pan Haas si asi myslí, že těch 59 bodů co jsme za sezonu nasbírali nám všichni darovali. Na základě jednoho zápasu si dovoluje jeho již známým útočným a arogantním způsobem posuzovat kvalitu našeho týmu, ale na to už si všichni zvykli a ani se tomu nedá divit. Nejvíc mě však zaráží tvrzení, že Hradec hraje nejkrásnější fotbal v soutěži. Jestli tohle totiž pan Haas myslí vážně, tak opravdu začínám pochybovat o jeho fotbalovém myšlení. Netvrdím, že nejkrásnější fotbal v okresu hrajeme my, ale rozhodně jsou tu mnohem fotbalovější týmy, které hrají daleko krásnější fotbal než Hradec.
12. 6. 2017 18:43
Ty vole to jsou kydy ...
12. 6. 2017 17:57
Nejslabší mužstvo které dokázalo vyhrát jedenáct krát v řadě :-)