Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice získaly důležité tři body s Vřesinou


Branky


0

Hněvošice ve druhém poločasu vedly už o čtyři branky. Vřesina dokázala ale snížit dvěma přesnými zásahy. Poslední slovo ale patřilo Hněvošicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice v zápasu pravdy přivítaly Vřesinu, která přijela posílená o výhru nad Hradcem. Hněvošice byly ale v utkání produktivnější, a proto zaslouženě vyhrály. V 6. minutě po rohu Daniela Brunclíka zahrála Vřesina rukou a nařízenou penaltu napálil do branky právě Daniel Brunclík – 1:0. Ve 23. minutě mohla Vřesina vyrovnat, ale Jakub Štefek střílel nad bránu. Ve 26. minutě si na trestný kop Patrika Stříbného naběhl Pawel Cojg a nedal hostujícímu brankáři šanci – 2:0. O minutu později střela vřesinského Lumíra Vojáčka našla připraveného domácího brankáře. Ve 32. mminutě mohl korigovat Jakub Štefek, ale nebylo mu souzeno dát branku. O tři minuty později našel nahrávkou Daniel Brunclík pod sebou Pavla Ševiora a ten byl nekompromisní – 3:0. Tak skončila i první půle.

 

I úvod druhé půle vyšel lépe Hněvošicím. V 54. minutě zatáhl balon po lajně Pawel Cojg a přihrávkou oslovil Daniela Brunclíka, který si už věděl rady – 4:0. O minutu později si hostující Vojtěch Kocián vylámal zuby na domácím brankáři Lukáši Hartmannovi. Po hodině hry pálil hostující Miroslav Koval nad. V 63. minutě Vřesina snížila, když míč dopravil hlavou do branky Vojtěch Kocián – 4:1. O deset minut později předložil Jakub Štefek krásnou přihrávku Filipu Rončkovi a ten snižoval na 4:2. To bylo z hostující strany vše. V 79. minutě našel přesnou přihrávkou Pavel Ševior Daniela Brunclíka, ale jeho pokus vytěsnil na roh brankář Jakub Lampart. Konečnou podobu výsledku dal šest minut před koncem krásnou ránou z třiceti metrů Radek Buchta, ke kterému se odrazil míč po rohovém kopu – 5:2. Poslední příležitost si vypracovaly Hněvošice, ale hlavička Daniela Brunclíka skončila jen v náruči hostujícího brankáře. Hněvošice si tak připsaly důležité tři body a jsou tak krůček od záchrany. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): V prvním poločase jsme byli lepším týmem my a ujali jsme se vedení 3:0. Ve druhém jsme zvýšili na 4:0. Vřesina však dvěma góly zápas zdramatizovala, ale poslední slovo patřilo nám

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (asistent trenéra): Fotbal se hraje bohužel na góly a ne na šance, které jsme my nevyužili a soupeř ano. Bohužel jsme nepřijeli v optimální sestavě a dělali jsme hrubky v obraně.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , J. Novák [-] (81. M. Stříbný [-] ) , A. Vavřinčík [-] (70. P. Šafarčík [-] ) , D. Brunclík [-] , P. Cojg [-] (85. M. Schlehofer [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , J. Harazim [-] , M. Kotzián [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] , J. Franc [-] , J. Štefek [-] , L. Vojáček [-] (58. M. Koval [-] ) , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] (58. J. Hymon [-] ) , V. Kocian [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: RADEK Roman - BUKOVSKÝ Josef, KURZICA Šimon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.