Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice splnily povinnost a odvážejí si tři body z Bělé


Branky


0

Stěbořice do poločasu vedly o dvě branky. Na počátku druhé půle sice Bělá snížila, ale v poslední dvacetiminutovce Stěbořice dvěma góly definitivně rozhodly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště beznadějně poslední Bělé přijelo ambiciózní mužstvo Stěbořic. Celý zápas byl jednoznačně v režii hostující družiny ze Stěbořic. Ty se ujaly vedení už ve 4. minutě, když centr Pavla Vavrečky uklízel do sítě Michal Jamnický – 0:1. Bělá se dočkala vyrovnání ve 23. minutě, když dlouhý aut dostal za obranu Jan Pekárek, který balon uklidil k tyči hostující branky – 1:1. Za šest minut už Stěbořice znovu vedly, když centr Michala Jamnického zametl do kasy Jakub Fiedler – 1:2. Tři minuty před přestávkou přetavil v další centr Pavla Vavrečky v branku Roman Kokošek – 1:3. 

 

Bělé se podařilo korigovat hned po nástupu dodruhého poločasu, když střelu Roberta Kiesewettera si nešťastně tečoval za záda vlastního brankáře stěbořický Ondřej Šumbera – 2:3. Stěbořice ale byly nadále lepším týmem a v 71. minutě vyslal Jakub Fiedler za obranu svého bratra Martina, který byl neomylný – 2:4. Konečnou podobu výsledku dal sedm minut před koncem po centru Michala Jamnického svou druhou brankou Jakub Fiedler – 2:5. Stěbořice si už v závěru utkání výsledek pohlídaly a připsaly si povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): V první půli byli hosté jednoznačně lepší a vedli o dvě branky. Ve druhé se to už i vyrovnalo, a my jsme je i v určitých pasážích zatlačili. Hosté ale své vedení navýšili a vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Byli jsme daleko lepším týmem, udělali jsme ale opět hloupé chyby jako ve Vávrovicích. Přesto jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - J. David [-] (83. M. Jäger [-] ) , J. Demko [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] , J. Pekárek [-] , P. Vybrančík [-] (46. R. Kiesewetter [-] ) , R. Vybrančík [-] , M. Packo [-] , P. Matura [-]

TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - O. Šumbera [-] (48. L. Burda [-] ) , M. Josefus [-] , M. Jamnický [-] , M. Kokeš [-] (58. J. Kramný [-] ) , P. Vavrečka [-] , J. Fiedler [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , R. Kokošek [-] (54. J. Holubec [-] )

ŽK: 31. D. David - 30. J. Fiedler .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PUFFLER Jan - ČAPEC Libor, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.