J. Hendrych 41.
P. Bubík 44. (p.)
2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov se na tři body pořádně nadřel


Branky


41. J. Hendrych , 44. P. Bubík (p.) - 13. J. Vondrouš , 31. P. Pizur , 67. J. Tkáč
0

Budišov sice vedl po půlhodině hry vedl o dvě branky, ale Pustá Polom během tří minut zápas srovnala. Budišov ve druhém poločasu ale vsítil rozhodující trefu a odvezl si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už jistý sestupující z Pusté Polomi přivítal silný tým z Budišova, a určitě mu nedaroval nic zadarmo. Budišov ale byl po celé střetnutí lepším mužstvem, byl lepší na míči a lépe kombinoval. Do zaslouženého vedení se dostal už ve 13. minutě, když střela Jana Vondrouše zaplachtila, a skončila až ve vinklu domácí svatyně - 0:1. Po půlhodině hry dostal od Jana Kurice nezištnou nahrávku Pavel Pizur a sám před brankářem se nemýlil - 0:2. Budišov tenhle stav ukolébal a přestal hrát a toho Pustá Polom v závěru prvního poločasu využila. Ve 41. minutě vyslal hrající trenér Rostislav Halška kolmici na Jiřího Hendrycha, který snižoval - 1:2. Ve 44. minutě byl navíc Jiří Hendrych faulován v pokutovém území. Zodpovědnost zahrávat pokutový kop vzal na svá bedra domácí kapitán Pavel Bubík a natřikrát dostal míč do branky - 2:2.

 

Po přestávce se už hrálo podle budišovských not. Domácí družina se soustředila pouze na brejky. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 67. minutě, když utekl domácí obraně rychlonožka Jakub Tkáč a v pohodě zavěsil - 2:3. O tři minuty později se objevil sám před domácím brankářem Jan Kuric, ale střelecký prach mu zvlhl. Domácí mohli vyrovnat Pavlem Bubíkem, ale jeho střela trefila na brankové čáře pouze hostujícího zadáka. Jiří Hendrych zase o chvíli později rozevlál pouze boční síť budišovské branky. V 87. minutě mohl definitivně rozhodnout Martin Pražák, ale rána z jeho kopačky zatřásla pouze břevnem domácí svatyně. Budišov to ale mrzet nemuselo, protože si tři body už vzít nenechal 



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Budišov byl po celý zápas lepším týmem skoro ve všech směrech. Vedl 2:0, my jsme vyrovnali na 2:2. Sice pak dal na 3:2, ale my jsme mu to znepříjemňovali po celou dobu a nedali mu nic zadarmo.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Vedli jsme o dvě branky, ale pak si kluci mysleli, že to půjde samo a přestali hrát, a domácí po dvou našich chybách vyrovnali. Ve druhé půli jsme už byli lepší, a dali jsme i rozhodující trefu.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - M. Šmíd [-] (30. J. Hendrych [-] ) , M. Moravec [-] , V. Hendrych [-] (78. J. Dvořák [-] ) , R. Halška [-] , M. Kotala [-] , P. Sláma [-] , M. Kunčík [-] , Z. Kačírek [-] , M. Kuděla [-] , P. Bubík [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - P. Metelka [-] , J. Němeček [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-] - P. Pizur [-] , J. Vondrouš [-] , M. Pražák [-] , D. Siažík [-] - J. Kuric [-] (79. O. Veliký [-] ) , J. Tkáč [-]

ŽK: 60. P. Metelka .
Hráči zápasu: J. Hendrych - J. Vondrouš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - BUČEK Martin (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.