2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec remízou v Jakartovicích přišel o pozici lídra


Branky


16. R. Urban , 32. R. Urban - 30. T. Krejsa , 81. M. Lichý
0

Jakartovice po prvním poločase vedly o jednu branku. O své pracně budované vedení přišly devět minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 1. minutě se zjevil v šanci hradecký Pavel Valenta, který místo střely volil přihrávku na Daniela Wiwegera a celou akci zmařil. Poté převzaly otěže zápasu Jakartovice. Dvakrát dokázal vychytat Radoslava Urbana brankář Tomáš Mrázek. Volej Kevina Postřimovského rovněž Mrázek zpacifikoval. Střela Kamila Palkoviče zase nemířila mezi tři tyče. Tlak Jakartovic vyvrcholil, když běžela šestnáctá minuta. V hradeckém pokutovém území byl faulován Radoslav Urban a sám postižený pentli s přehledem proměnil – 1:0. Hradec srovnal krok po půlhodině hry, když přímý kop Lukáše Petříka uklidil do sítě hlavou Tomáš Krejsa – 1:1. Domácí ale hned o dvě minuty později strhli vedení opět na svou stranu, když se po individuální akci prosadil i s tečí Lukáše Petříka bombér Radoslav Urban – 2:1. 

 

Ve druhé půli nabídly obě družiny fanouškům fotbal nahoru dolů. Za Hradec si vypracovali šance Tomáš Krejsa, Pavel Valenta . Za jakartovice zahodili nadějný průnik Kevin Postřimovský s Radoslavem Urbanem. Vyrovnání se Hradec dočkal v 81. minutě, když centr Norberta Lichého zpracoval na zadní tyči jeho bratr Matyáš a míč poslal do jakartovické sítě – 2:2. I přes šance na obou stranách dospěl zápas nakonec k remíze.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Před zápasem bych bod bral všemi deseti, ale po průběhu zápasu jsem s bodem zklamán, protože jsme o tři body přišli deset minut před koncem a byli jsme většinu času lepším týmem.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí týmu): Byl to velice těžký zápas. Vynikající byli oba brankáři. V první minutě měl tutovku Valenta, a možná kdyby jí proměnil, tak se zápas vyvíjí jinak. První poločas patřil domácím, druhý Hradci. Remíza je zasloužená, a dá se říct i šťastná. Jsem za ní rád, i když jsme poprvé v sezóně uvolnili první místo v tabulce.



Sestavy


FK Jakartovice
R. Kučerka [-] - R. Holub [-] - D. Filip [-] , K. Černý [-] , J. Porubek [-] , J. Pekárek [-] , R. Urban [-] , K. Postřimovský [-] , K. Palkovič [-] (75. D. Stanke [-] ) , B. Malček [-] , A. Kreisl [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , M. Škrobánek [-] (46. R. Lichý [-] ) , D. Wiweger [-] , N. Lichý [-] , M. Weinhold [-] (77. M. Rampáček [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-] (46. M. Šimeček [-] )

ŽK: 25. K. Palkovič , 76. R. Urban - 19. L. Petřík , 76. R. Lichý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: RADEK Roman - BUKOVSKÝ Josef, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.