2:2
(1:1)
2. O. Haas
49. O. Haas (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Lídr tabulky doma pouze remizoval s Litultovicemi


Branky


5. D. Wiweger , 81. T. Krejsa - 2. O. Haas , 49. O. Haas (p.)
0

Vedoucí celek tabulky z Hradce hned ve svém prvním zápase remizoval s Litultovicemi, které byly vždy o krok dopředu. Nakonec mohl být Hradec rád za bod, když hosté zazdili svou šanci v samém závěru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec okamžitě srovnal vedení Litultovic

Do Hradce přijelo v sobotu mužstvo Litultovic a nezanechalo tam vůbec špatný dojem. Naopak byly to Litultovice, které byly vždy krok dopředu. Už ve 2. minutě zahrával trestný kop z dvaceti metrů Ondřej Haas a míč skončil za zády Tomáše Mrázka - 0:1.  Hradec kontroval o dvě minuty později, když se po dlouhém nákopu dostal míč přes hlavičky Valenty a Krejsy k Danielovi Wiwegerovi a ten nadvakrát propasíroval balón do litultovické branky - 1:1. Pak se hra odehrávala převážně oběma šestnáctkami. Litultovice byly o něco lepším týmem a po půlhodině  hry orazítkovaly tyč domácí svatyně. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu. 

Litultovice ztratily výhru devět minut před koncem

I vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostující družině. Po chybě domácí obrany srazil Dušek hostujícího útočníka a nařízenou penaltu proměnil litultovický Ondřej Haas - 1:2. Pak se hra odehrávala převážně ve středu hřiště a žádné zajímavé momenty se neobjevily. Teprve v 81. minutě prošel zleva Valenta a dával pod sebe na Tomáše Krejsu, který už věděl kam míč uklidit - 2:2. Pak se ve dvou nadějných šancí objevili domácí Krejsa a Valenta, ale nic z toho nebylo. Nakonec se mohli radovat ze tří bodů hosté, ale jejich střelu mířící do brány vyhlavičkoval domácí hráč.

 

Foto: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Výkon hostů mě překvapil, byli bojovnější, byli první na míči, měli rychlejší start a my jsme vždy tahali za kratší konec provazu. Hodně ovlivnila zápas skutečnost, že jsme vždy museli dotahovat. Pro nás má bod hodnotu zlata a jestli takhle budou hrát Litultovice nadále, tak potrápí každé mužstvo.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Na Hradec jsme si jeli zahrát pěkný fotbal na kvalitním hřišti a získat tři body. Kromě první desetiminutovky, kdy někteří hráči ještě byli myšlenkami rozhodně ne na trávníku, jsme měli více ze hry a šli za svým cílem, bohužel pro nás si domácí brankář dobře postavil tyče. Nastřelili jsme je celkem čtyřikrát a zejména ta poslední v 92.minutě hodně mrzí. Věřím, že tento náš dobrý výkon proměníme ve větší bodový zisk v dalších utkáních jarní sezóny.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] , L. Petřík [-] (72. D. Škvára [-] ) , T. Krejsa [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-] (86. M. Rampáček [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Haas [-] , M. Grygar [-] (87. M. Procházka [-] ) , M. Borč [-] , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , J. Tengler [-] (90. A. Balek [-] ) , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] (83. S. Konečný [-] ) , D. Lebeda [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 29. L. Petřík , 41. D. Wiweger - 15. M. Grygar , 75. D. Lebeda , 90. S. Konečný .
Hráči zápasu: P. Valenta - O. Haas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ČECH Zdeněk, KOTÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.