Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.05.2017 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Provodov prohrál na hřišti Rychnova a zůstává poslední


Branky


0

Fotbalisté Rychnova se po půlhodině ujali dvougólového vedení, to ale v dalším průběhu nenavýšili. Jenže Provodov reagoval na dvoubrankový náskok soupeře pouze jedinou brankou, a proto prohrál 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov vstoupil do zápasu tou správnou nohou a po aktivním úvodu se již v páté minutě ujal vedení. Provodovský gólman Petr Buchta neudržel v rukavicích centrovaný balon, který se tak dostal k Jiřímu Počtýnského. Domácí útočník v klidu dorazil míč do odkryté brány a Rychnov vedl 1:0. Provodov mohl odpovědět v sedmé minutě. Jeden z hostujících hráčů se řítil vstříc domácí bráně, na záda mu ale dýchala dvojice rychnovských obránců. Provodovský hráč tak sice obešel gólmana, jeho klička ale byla moc dlouhá a do zakončení se již nedostal.

Po půlhodině hry domácí zvýšili své vedení. Po průnikové přihrávce se za provodovskou obranu dostal Matěj Kráčmer, který střelou po zemi překonal gólmana hostů a zvýšil na 2:0.

Ve druhém poločase Rychnovští lehce polevili ve svém ofenzivním nasazení, a přestože se dostali k několika brejkům, potřetí se jim skórovat nepodařilo. Provodov se více tlačil do zakončení, hostům však dlouhou dobu scházela přesnost, a proto se jim podařilo snížit až v osmdesáté třetí minutě. David Hlava se po levé straně dostal do vápna Rychnova a střelou kolem předčasně padajícího brankáře Davida Holoubka snížil na 2:1.

 

V závěru zápasu Provodov zahrával několik standardních situací, ani z nich ale hosté vyrovnání nevytěžili. Rychnov tak udržel své těsné vedení a zvítězil 2:1. 

Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
D. Holoubek [-] - L. Brandejs [-] , J. Nosek [-] , M. Mňuk [-] - M. Šrefl [-] , R. Zajíček [-] , M. Drašnar [-] , S. Pohl [-] , L. Reichl [-] - M. Kráčmer [-] (75. F. Stieber [-] ) , J. Počtýnský [-] (87. T. Tichý [-] )

TJ Sokol Provodov
P. Buchta [-] - J. Chmelík [-] , M. Punar [-] , O. Nejman [-] (82. L. Bek [-] ) , P. Čtvrtečka [-] - P. Kratěna [-] , L. Hlava [-] , L. Nožka [-] , D. Bogusz [-] (60. M. Zelený [-] ) , J. Kulhánek [-] - D. Hlava [-]

ŽK: 78. J. Počtýnský - 7. L. Hlava , 47. P. Kratěna .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Bačo Ondřej - DUJSÍK Martin, JANATA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.