0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červenokostelečtí potrestali chyby domácích a jasně zvítězili


Branky


21. M. Srkal , 39. M. Srkal , 47. J. Hundák , 69. P. Bárta
0

Hosté z Červeného Kostelce porazili Kostelec nad Orlicí celkem jasně 0:4. Hostům se podařilo využít několika zaváhání domácího brankáře, sami naopak nedovolili soupeři, aby skóroval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném úvodu, který příliš šancí nenabídl, přišla jednadvacátá minuta. Červenokostelecký Marek Srkal napřáhl z hranice vápna ke střele, jeho pokus proklouzl domácímu brankáři Janu Rolejčkovi mezi prsty a míč poprvé rozvlnil síť.

Po inkasovaném gólu se domácí tlačili do zakončení, většinu střel však vypálili zpoza pokutového území, odkud se brankář Petr Kobos nenechal překvapit. Blízko vyrovnání byli Kostelečtí v šestatřicáté minutě, kdy hlavičkové zakončení jen těsně minulo pravou tyč hostující brány. Místo vyrovnaní však přišel další gól hostů. Ve třicáté deváté minutě se brankáři Rolejčkovi nepodařil odkop od brány. Míč se dostal přímo na kopačky Marka Srkala, který kličkou obešel domácího gólmana a zakončením do odkryté brány zvýšil na poločasových 0:2.

Začátek druhé půle zahájily šance na obou stranách. Domácí ve čtyřicáté šesté minutě postupovali po levé straně hřiště, následné zakončení ale minulo levou tyč červenokostelecké brány. Prakticky z následné protiakci zahrozili i hosté. Jeden z červenokosteleckých hráčů se po pravém křídle prokombinoval do pokutového území soupeře. Obešel trojici domácích obránců, i když nebylo jeho zakončení důrazné, míč se odrazil Jakubu Hundákovi, který z dorazil míč do sítě.

Podobně jako v prvním poločase se domácí po inkasovaném gólu snažili o vstřelení branky. V zakončení se ale Kostelci nedařilo a brankář Kobos nadále držel čisté konto. Definitivní podobu výsledku dodala šedesátá devátá minuta. K hlavičce se na hranici malého vápna dostal nehlídaný Petr Bárta, který upravil na konečných 0:4.


 



Ohlasy k zápasu



TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: Takticky velmi dobře zvládnuté utkání, domácí jsme vyučili z produktivity. Dle mého názoru zasloužené vítězství. Trojice rozhodčích předvedla dobrý výkon.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , M. Klouda [-] , J. Kvasnička [-] , A. Řehák [-] (74. J. Cvejn [-] ) , L. Plocek [-] (55. J. Švandrlík [-] ) , L. Říha [-] (85. O. Furda [-] ) , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , D. Krupka [-] (46. T. Králík [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - - M. Barták [-] , M. Srkal [-] - O. Koval [-] (83. M. Vít [-] ) , T. Martínek [-] , J. Hundák [-] (66. D. Hála [-] ) , P. Bárta [-] , S. Štelzig [-] , K. Havlíček [-] (78. D. Poláček [-] ) , D. Škoda [-] , M. Kováčik [-]

ŽK: 51. P. Klapal , 59. K. Kaplan , 66. T. Králík - 58. S. Štelzig .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klečka Ivan - ŠILING Karel, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.