D. Hlava 33.
D. Hlava 68. (p.)
2:1
(1:1)
13. E. Týfa
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:1)

D. Hlava 33.
D. Hlava 68. (p.)
 
13. E. Týfa

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

26.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Provodov otočil skóre a porazil Dobrušku


Branky


33. D. Hlava , 68. D. Hlava (p.) - 13. E. Týfa
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Po oboustranně vyrovnaném úvodu, kdy se oba týmy snažily překonávat soustředěné obrany soupeře, přišla čtrnáctá minuta. Dobrušský Erik Týfa se před hranicí provodovského vápna potkal s balonem a bez zbytečných rozpaků vypálil na domácí bránu. Týfova střela nabrala ten správný směr a rozvlnila síť za zády gólmana Františka Baláže. Úvodní gól nenastartoval útočnou smršť ani na jedné straně. Hra se znovu vyrovnala a hráči především sváděli souboje o balon ve středu hřiště. Na další změnu skóre se tak čekalo až do třicáté čtvrté minuty, kdy se Provodovu podařilo díky trefě Davida Hlavy srovnat. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Domácí se dostávají do vedení

Ve druhé půli oba týmy pokračovaly v bojovné hře. Domácí si tvořili šance pomocí centrovaných balonů, hosté se snažili o postupnou kombinaci a střely zpoza vápna. Žádnému z týmů se ale nedařilo vstřelit rozdílový gól. Důležitý okamžik přinesla sedmdesátá minuta, kdy ve vlastním vápně fauloval dobrušský Lukáš Gerža. Rozhodčí udělil hostujícímu hráči červenou kartu a nařídil pokutový kop. Penalty se ujal David Hlava, který nezaváhal a svým druhým gólem poslal Provodov do vedení.

 

Deset minut před koncem se síly na hřišti vyrovnaly, když červenou kartu viděl domácí Patrik Kratěna. Dobruška se v závěrečných minutách tlačila do zakončení, podobnou střelu jako v prvním poločase vyprodukoval Týfa, už však hosté na bránu Provodova nevyslali. Provodov tak uhájil těsný náskok a zvítězil 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Bohumil Králíček - vedoucí mužstva TJ Sokol Provodov: Ve velmi důležitém utkání pro obě mužstva před pěknou návštěvou byli domácí šťastnější a zvýšenou bojovností ve druhém poločase strhli vítězství na svou stranu.


Sestavy


TJ Sokol Provodov
F. Baláž [-] - P. Čtvrtečka [-] , T. Fiedler [-] (39. L. Nožka [-] ) , O. Nejman [-] , M. Punar [-] , J. Chmelík [-] - O. Vrabec [-] (90. D. Bogusz [-] ) , P. Kratěna [-] , L. Hlava [-] - L. Khun [-] , D. Hlava [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Jirásek [-] (89. R. Čopík [-] ) , P. Hrabar [-] , F. Šotola [-] , J. Effenberk [-] (58. R. Dědeček [-] ) , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] (89. V. Malý [-] ) , E. Týfa [-] , L. Gerža [-] , M. Majer [-] (71. D. Eimann [-] )

ŽK: 52. L. Nožka , 62. P. Kratěna , 71. J. Chmelík , 81. O. Nejman - 29. E. Týfa , 42. P. Hrabar , 56. M. Jirásek , 65. L. Gerža , 89. R. Čopík . ČK: 77. P. Kratěna - 67. L. Gerža .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Bačo Ondřej - FRYŠ Milan, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.