Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov rozhodl proti Lesné už vprvní půli


Branky


0

Baník Zadní Chodov na své půdě v sobotu přivítal soupeře z Lesné. V tomto utkání byl určitě mírným favoritem a od začátku to dával najevo. K utkání přistoupil velmi zodpovědně. První půli zvládl fantasticky, soupeři nic nedovolil a sám se naopak katapultoval čtyřmi zásahy do vítězného vedení. Po půli tak bylo rozhodnuto. Lesné nebylo nic platné, že ve druhé půli zvítězila. Nakoenc padla v poěmru 3:5 a domů se vracela s prázdnou. Celky si tak v tabulce zase vyměnili pozici a Chodov je nyní o bod před Lesnou na sedmém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov si vybudoval rozhodující náskok

Zpočátku se týmy spíše oťukávaly a hrálo se dosti opatrně. Postupně ale Chodov začal přebírat iniciativu a určovat tempo. Začal soupeře přehrávat a dostávat jej pod tlak, čehož také dokázal využívat. Už v pětadvacáté minutě jej tak dostal do vedení zásah Adama Kurčíka a v osmadvacáté minutě už Adam Kurčík díky pokutovému kopu zvyšoval na 2:0. Hosté navíc v té samé minutě přišli o Romana Danka, který neudržel nervy na uzdě, hanlivě se vyjadřoval směrem k sudímu a musel si svou hlavu jít předčasně schladit pod sprchu. To vše tak dostalo domácí celek do herní pohody a od té doby už téměř vše probíhalo v jeho režii. Lesná se zmohla pouze na nakopávání balónů na své silné útočníky. A Baník pomalu zvyšoval. S blížícím se závěrem se prosadil ještě Josef Šindelář a po něm také Jan Kurčík. Do šaten se tak odcházelo za stavu 4:0, který nedával esné před druhou půlí téměř žádnou naději.

Nestačil ani Gangurův hattrick

Baníku se navíc ještě výbroně podařilo vstoupit do druhé půle, v níž hned zkraje skóroval podruhé Josef Šindelář. Pátým gólem si tak domácí celek ještě upevnil vedení a pak už si mohl dovolit trochu polevit. Dal prostor soupeři, který se stáel nevzdával a ještě se pokusil zápas alespoň zdramatizovat. Zpočátku to nevypadalo vůbec zle, ba naopak. Menší drama totiž přiblížily dvě poměrně rychlé branky Michala Gangura. Tu druhou přidal Michal Gangur ve třiašedesáté minutě, tedy dostatečně brzy na to, aby měli hosté ještě čas s utkáním něco udělat. Baník ale reagoval tím, že více vyztužil svou defenzivu, odstranil chyby a v příštích minutích už hru kontroloval. Polevit si dovolil až v závěr, ale to už bylo pro Lesnou málo. Michal Gangur sic eještě stačil zkompletovat svůj hattrick, ale to už bylo vše. Zadní Chodov tak nakoenc zvítězil v poměru 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: Soupeř je zhruba stejně kvalitní jako my, ale přijel jen s jedenácti hráči a nejspíš i ve slátané sestavě, tudíž jsme byli o něco lepší a vyjádřili jsme to i brankami. Za stavu 5:0 už jsme trochu polevili a soupeř pak ještě snížil, ale to už v podstatě nic neznamenalo. Hodně nám pomohlo vyloučení jednoho z hostujících obránců, i díky tomu jsme měli celý zápas pod kontrolou.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Do třicáté minuty se hrál vyrovnaný zápas a šance byly na obou stranách. Zhruba v té třicáté minutě ale sudí za stavu 1:0 pro soupeře sudí pískl penaltu proti nám a náš hráč, který celou situai zavinil jej za to nejspíš hloupě počastoval nepěknými jmény, a sudí jej poprávu vyloučil. To ovlivnilo celý zápas. Do půle jsme dostali další ti góly a vypadalo to, že z toho bude ještě pořádný debakl. Za stavu 5:0 už ale soupeř polevil a my jsme se zvedli. I v deseti jsme dali tři góly a zkorigovali jsme to na přijatelných 3:5 z našeho pohledu. Je to škoda, určitě jsme mohli odehrát vyrovnanější zápas, ale v deseti to nešlo.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Kurčík [-] , A. Kurčík [-] , P. Oláh [-] (77. J. Zajíček [-] ) , M. Danko [-] (70. L. Belobrad [-] ) , J. Šindelář [-] , L. Kubalík [-] , M. Founě [-] (56. T. Sádlík [-] ) , F. Řezábek [-] , R. Mazanec [-] , R. Földési [-] (46. J. Květoň [-] )

TJ Lesná
J. Malý [-] - P. Karafiát [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - M. Baran st. [-] , M. Gangur [-] , R. Vavřička [-] - R. Svačina [-] , M. Goubej [-] - V. Danko [-]

ŽK: 28. R. Danko . ČK: 28. R. Danko .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Friedenberger Robert - KOČKA Stanislav (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.