Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr nedal poslednímu šanci, udržel čisté konto a nechal si všechny body


Branky


0

Souboj prvního s posledním měl pochopitelně jednoznačného favorita, tím spíše, že se hrálo na půdě Sparty a Kšice navíc dorazily jen v deseti lidech. Domácí sice dle slov svého kouče nepodali úplně optimální výkon a nehráli tak, jak by si představovali, ale i tak dosáhli na snadné vítězství v poměru 6:0. Kšice se nezmohly vůbec na nic. Sparta si tak ponechala doma všechny tři body a minimálně pro tento víkend uhájila první příčku. Kšice jsou stále poslední v sestupovém pásmu, ale na Jiskru Třemešné ztrácí jedn dva body a mají zápas k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádné drama, po půli bylo rozhodnuto

Újezd nezvládl úvod zápasu úplně podle představ. Sice držel balón a měl převahu, ale hrál dost laxně a téměř nic nevymyslel. Možná nastoupil v až příliš velké pohodě. Kšice se navíc zkoušely odhodlaně bránit i přest to, že dorazily jen v deseti lidech. V sedmnácté minutě se ale Sparta přeci jen prosadila, když přesně zamířil Eduard Dravecký. To Kšice už ale srazilo do kolen. Navíc se o chvíli déle zranil Kšický obránce Fořtík, který si poranil kontník, a tak hosté hráli jen v devíti. V podstatě bylo rozhodnuto už za stavu 1:0. Spartak pak dál jen v poklidu kombinovala a občas se propracovala k nějaké šanci. Jedné z nich už ve třiadvacáté minutě využil Petr Hlůžek a po desetiminutové odmlce pak ještě zvýšil Václav Zušťák. Absolutně pohodový výkon tak nakoenc Spartě i tak stačil k vedení 3:0 po půli, díky němuž už bylo rozhodnuto.

Ještě tři rány, pak se mohly Kšice s úlevou vrátit domů

Ve druhé půli vypadal obraz hry úplně stejně. Kšice se jen chabě bránily ve vlastním vápně a Sparta v utkání bez tempa dál držela balón, hrála si s ním a občas se dostala k nějaké šanci. Pro špatný pohyb ale šancí zase tolik nebylo. Přesto se výsledek stále měnil. Ve čtyřiapadesáté minutě pálil přesně Jan Horvát a po dalších necelých dvaceti minutách bez branky zvýšil ještě z pokutového kopu také brankář Tomáš Kopolovič. V poslední desetiminutovce pak ještě jednou skóroval Jan Horvát. To už byla ale naštěstí pro hosty vše. Domácí tak nakonec pohodlně zvítězili v poěmru 6:0 a tři body je udrželi na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Soupeř přijel jen v deseti. My jmse je na začátku trochu podcenili, ale i tak jsme měli zápas pod kontrolou. Ještě několika šancí jsme nevyužili, jinak by to mohlo dopadnout pro hosty ještě hůře. Dnes jsme nemuseli hrát v podstatě ani naplno, nemuseli jsme na hřišti nechat vše. Příště budeme muset makat určitě více.

TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: My jsme byli předem odsouzeni k debaklu. Opět jsme měli problémy se sestavou a dorazili jsme jen v deseti a po zranění Davida Fořtíka v první půli jsme dohrávali jen v devíti. Domácí měli zápas celou dobu pod kontrolou. V sedmnácté miutě dali gól a pak už jen v klidu zápas kontrolovali a přidávali další branky.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
T. Kopolovič [-] - P. Jadlovský [-] , V. Zušťák [-] , J. Bukva [-] , R. Chrastina [-] , L. Havel [-] , J. Synek [-] , E. Dravecký [-] , P. Hlůžek [-] (46. P. Chejnovský [-] ) , J. Horváth [-] , J. Podlesný [-]

TJ Sokol Kšice B
A. Smetana [-] - V. Chudáček [-] , A. Chachula [-] , D. Škornička [-] , J. Pařízek [-] , M. Schejbal [-] , N. Škornička [-] , P. Jankov [-] , D. Fořtík [-] , R. Milota [-]

ŽK: 85. V. Zušťák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Loukota Petr - BUČAN Ondřej (N), SOBOTÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.