Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 15:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně vezou povinné body z Boru


Branky


0

Lázně v minulém týdnu uspěly senzačně proti Dlouhému Újezdu, a tak by pro ně bylo určitě velkou ztrátou, kdyby nechaly body z tohoto zápasu v Boru. Proto hosté přistoupili k zápasu zodpovědně, kontrolovaly hru a pomalu se soupeři vzdalovali a přibližovali se ke kýženým bodům. Nakoenc vše zvládli podle představ a zvítězili v poměru 7:0. Tři body tak lázeňský celek posunou na šestou příčku, odkud to ještě není tak daleko k bronzu, o nějž se v závěru ročníku ještě strhne pořádný boj. Je možné, že do něj zasáhnou i Lázně. Bor je sice až jedenáctý, ale stále daleko od sestupového pásma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku obstaral nový lídr Lázní

Lázně hrály od začátku dost opatrně a zodpovědně, a i když se domácí snažily, dařilo se Lázním udržet je na uzdě. Sami hosté ale pečlivě také útočili a snažili se ukořistit vedení. A trefit se nakoenc také dokázaly. V jedenadvacáté minutě to na sebe vzal nový tahoun týmu, Karel Seknička ml., který se po dlouhé době do sestavy minulý víkend vrátil a hru Lázní výrazně oživil. Bor nehrál vůbec špatně, ale Lázně měly vše pod kontrolou. Ani Lázně ale nedokázaly ve zbytku poločasu na souepře už nic výjimečného a úspěšného vymyslet, a tak se nakoenc do šaten odcházelo za stavu 0:1. Hosté měli zápas dobře rozehraný, ale Bor byl stále ve hře. Před druhou půlí bylo vše otevřené.

Rychlá pojistka

Hned v úvodu druhé půle dokázaly Lázně začít výborně. Vlétly na souepře a hned v první minutě si své vedení pojistily brankou Viktora Koláře. Tím tak velmi rychle v podstatě definitivně rozhodly. Bor už se nedokázal k žádným výraznějším šancím propracovat. Lázně tak jen v poklidu kontrolovaly hru a v poklidu navyšovali své vedení. Zhruba po deset minutách zvýšil ještě Jan Jelen a chyby a nepozornost Boru se už jen množily. Proto se krátce po sobě prosadili nadále také Josef Míšek a znovu Jan Jelen. Ze zápasu se pomalu ale jistě stávala exhibice. A pro Bor debaklu ještě nebyl bohužel konec. Nejdřív se Josef Míšek trefil podruhé a v závěru zápasu tentýž hráč, Josef Míšek, ještě zkompletoval hattick a upravil na konečných 7:0. Lázně tak nakoenc zaslouženě pohodlně zvítězili a získaly povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: Soupeř hrál perfektně pozičně a hlavně po zemi. Ti kluci byli sehraní a bylo to an nich vidět. Přesto jsme v první půli dostali jen jeden gól a drželi jsme se soupeřem krok. Dokonce jsme měli i nějaké náznaky šancí, ale bohužel jsme se netrefili, čímž jsme to soupeři usnadnili. Ve druhé půli jsem dostali rychlý gól a pak už soupeř hrál to, co potřeboval a jen na vyšoval skóre. Dělali jsme hodně chyb a přestalo se nám dařit. Škoda, že jsme nedotáhli některé ty šance dokonce, ale soupeř byl dnes lepší a zaslouženě vyhrál.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Karel Seknička: Zápas jsme dobře takticky zvládli. Hrál isje dobře a od začátku jsem si šli za výhrou. Klukům opět děkuji za dobrý výkon, obzláště pak brankáři, který nás podržel v těžkých chvílích.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Zeman [-] , T. Koutný [-] , L. Pták [-] , J. Kurfiřt [-] , J. Maczko [-] , R. Mikulička [-] , V. Hlaváč [-] , J. Boško [-] , J. Marcínek [-] , M. Jágrik [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] , J. Horváth [-] (46. M. Surovčík [-] ) - K. Seknička ml. [-] , M. Zábranský [-] , R. Mašín [-] (46. J. Jelen [-] ) , V. Kolář [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-]

ŽK: 65. J. Zeman , 86. V. Hlaváč .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - PODLIPSKÝ Petr (N), KOLÁŘ Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.