Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 15:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta Zadní Chodov při naději dlouho nedržela, chladnokrevný Horvát rozhodl v první půli


Branky


0

Toto utkání mělo favorita celkem jasného. Hosté ze Zadního Chodova mohli na hřišti lídra jedině překvapit, ale nedostali na to prostor. Od začátku tahali za kratší konec a po první půli bylo díky hattricku Jana Horváta rozhodnuto. Ve druhé půli už se zápas v poklidu jen dohrával a vedení Újezda se pomalu navyšovalo až na konečných 5:1. Újezd tak zůstane bez problémů bezpečně na první příčce. Baník díky zaváháním Boru a Sulislavi ale setrvá na deváté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horvátův hattrick stačil

Sparta měla od začátku podle očekávání navrch, zpočátku sice méně, ale postupně se zahřívala, dostávala s do tempa a defenziva Baníku se musela pořádně otáček. Zadní Chodov jen bránil a odkopával balóny. Nebyl schopen vymyslet vůbec nic a bylo jen otázkou času, kdy se mu Újezd začne vzdalovat. A zse tak strašně dlouho to netrvalo. V pětadvacáté minutě obstaral Jan Horvát první uklidňovací branku a od té doby už si lídr se osupeřem jen pohrával. Dál dirigoval tempo a na hřišti si dělal, co potřeboval. Zhruba o deset minut Jan Horvát přidal druhou branku a ve třiačtyřicáté minutě stihl Jan Horvát ještě gólem do kabin zkompletovat svůj hattrick. Výborná práce. Újezd vedl po první půli hladce o tři góly a o vítězi bylo rozhodnuto.

Nečekaná výstraha Baníku

Újezd úvod zápasu trochu zaspal, zpočátku se mu vůbec nedařilo a Baník toho dokázal využít. Po necelých pěti minutách snížil Lukáš Kubalík a Újezd tak dostl pořádnou facku a varovnání, že ještě není rozhonuto. Vše ale velmi rychle pochopil, oklepal se a začal zápas zase kontrolovat. Pak už se Baník opět téměř na nic nezmohl a Sparta měla vše ve svých rukách. Když navíc v sedmdesáté minutě zvýšil Petr Hlůžek, nedělal si už Zadní Chodov žádné naděje. Během chvíle ještě zvýšil Jakub Bukva a pak už se zápas jen dohrával. V poslední patnáctiminutovce už k vidění téměř nic nebylo. Újezd tak nakoenc vyhrál zaslouženě 5:1 a slaví další cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Od první minuty jsme měli navrch a rozhodnout jsme dokázali už v první půli. Je ale pravda, že nás podržel brankář, díky kterému ze zápasu nakonec nebylo žádné hrozící drama. Celkově z toho ale byla nakonec zasloužená výhra.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: Přijeli jsme na hřiště lídra dost oslabení a soupeř byl od začátku o dost lepší. Zaslouženě jsme prohráli, nic jsme si nevytvořili. Jediné, co nás mrzí je to, že některé góly jsme jim dali zadarmo, mohl to být alespoň menší rozdíl.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
P. Smetana [-] - P. Hlůžek [-] , T. Kopolovič [-] , V. Zušťák [-] , V. Zeman [-] , J. Bukva [-] , J. Hanilec [-] , P. Pavlík [-] , J. Horváth [-] , P. Jadlovský [-] , J. Synek [-]

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Šindelář [-] , J. Kurčík [-] , J. Nejedlý [-] , J. Fidler ml. [-] , R. Mazanec [-] , L. Kubalík [-] , J. Zajíček [-] , F. Řezábek [-] , J. Květoň [-] , R. Földési [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rut Jaroslav - BUČAN Ondřej (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.