Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po divokém úvody Trpísty překvapily deklasováním Halže


0

My jsme sice už při tipech experta avizovali, že by mohly Trpísty v roli mírného out-sidera favorizovaný domácí tým zaskočit. Asi málokdo ale čekal, že to bude až takhle jednoznačné a pohodlné. Nicméně bylo a Trpísty slaví výhru v poměru 7:2. Rozhodovalo se už v první půli, z níž dokázaly Trpísty po divoké přestřelce v prvních pětadvaceti minutách vytěžit více, což je značně zvýhonilo. Nyní jsou tak Trpísty sice stále páté, ale na Halži už ztrácí jen pouhé dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z divoké přestřelky vyšly lépe Trpísty

Od začátku bylo jasné, že se týmy budou bavit, a že nejspíš padne dost branek. Oba týmy to totiž s přehnanou defenzivou nepřháněly a hrál se krásný oboustraně ofenzivní a otevřený fotbal, který od začátku přinášel branky. Už ve druhé minutě dokázal otevřít skóre po chybě domácího brankáře Václav Roučka, ale Halže hned zabrala a po dalších dvou minutáh dokázal vyrovnat Jan Typovský. Když navíc o pár minut déle dostal Halži ještě do vedení Lukáš Goubej, byl tu první obrat a zdálo se že se vše otáčí veprospěch favorita. Jenže to hosté nehodlali dopustit, a tak opě zabrali a po chvíli dokázal vyrovnat René Táborek. V otm začala Halže možná trochu odpaadávat a Trpísty začínaly tlačit více a více. Během další pětiminutovky se trefil znovu Václav Roučka a po něm zvýšil ještě Miroslav Dvořák. Během prvních pětadvaceti minut padlo šest gólů, paráda. Ale to už bylo v podstatě rozhodnuto. Trpísty se začaly Halži vzdalovat, kontrolovaly hru a držely se v bezpečí. Do konce půle už se stav neměnil a Trpísty byly blízko k cenným bodům.

Roučka dorazil Halžské hattrickem v druhé půli

Halž možná chtěl ještě zkusit s utkáním něco udělat, pokusila se zabrat, ale proti Trpístům bylo jasné, že to nebude snadné. A nebylo. I přes drobnou snahu využil zhruba po deseti minutách nádhernou rychlou protiakcí po lajně na jeden dotek Vácalv Roučka, který tak už kompletoval hattrick. Bylo rozhodnuto. Halže definitivně odpadla a Trpísty už jen v poklidu kontrolovaly hru a užívaly si fotbal. V další desetiminutovce se Václav Roučka trefil znovu a v pětasedmdesáté minutě Václav Roučka zvýšil ještě na 7:2 a tím si zajistil i čistý hattrick ve druhé půli. Čechie už neměla síly, a tak po zpackané druhé půli prohrál debaklovým rozdílem. Tohle asi čekal málokdo. Momentálně je tedy Čechie dost pod dekou a bude pro ní těžké, se ze špetné formy vyhrabat.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: My jsme hráli v podstatě bez brankáře. Nechci říct, že náš zaskakující brankář mohl za vše, hlavně obrana byla tentokrát doslova katastrofální. Poté, co soupeř vyrovnal na 2:2 už se to s námi jen vezlo a my jsme na hřišti téměř nebyli vidět. K utkání není v podstatě co pozitivního říct.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnes nás čekal velmi těžký soupeř, se kterým nemáme vůbec dobré zkušenosti. Na jejich půdě jsme zatím až na jednu remízu vždy prohráli, a tak jsme měli před zápasem slušné obavy. Čekali jsme, že to bude těžké, a to co se stalo nikdo nečekal. Zpočátku se vítězství sice rodilo těžce. Poté, co jsme dali první branku, tak domácí zapnuli a zápas otočili, ale my jsme postupně začali mít více ze hry a měli jsme více šancí, takže jsme věřili ve výhru. Ve druhé půli jsme hodně zlepšili hru zezadu a soupeři jsme v podstatě nedali šanci. K tomu se nám dařilo střelecky, a tak jsme zaslouženě vyhráli. Parádní zápas, zvládli jsme to skvěle. Klukům děkuji.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
K. Horák [-] - P. Hotový [-] , J. Horák [-] , A. Herout [-] (46. J. Šmejkal [-] ) , R. Mrenka [-] (46. A. Dokoupil [-] ) , M. Soukup [-] , M. Božek [-] , M. Matoušek [-] , J. Božek [-] , L. Goubej [-] , M. Zeman [-] (2. J. Typovský [-] )

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - V. Roučka [-] , J. Wintrle [-] , P. Uldrych [-] , M. Schuster [-] , M. Hyťha [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Šustr [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rut Jaroslav - MATOUŠEK Milan (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.