Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd nezaváhal s Planou a zdá se, že našel herní pohodu


Branky


0

Sparta zatím na jaře nevypadala úplně nejlépe a v mnoha zápasech se trápila. Několikrát při ní muselo stát šěstí. Tentokrát se ale vrátila před domácí fanoušky a konečně se vrátila ke své zapomenuté formě. S kvalitním týmem Plané si poradila hravě v poměru 5:1 a zase se trochu přiblížila mistrovskému titulu. Od druhé Tisové jí dělí čtyři body. Planá má už o sedmnáct bodů méně, což stačí jen na šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd rozhodl v první půli

Újezd vlétl do utkání naplno, s obranou si elámal vůbec hlavu a od začátku se soustředil akorát na to, aby se ujal rychlého vedení. I díky své nepozornosti v obraně ale nejdřív nabídl dobrou příležitost Plané, která v tomto případě zaváhala. Posléze ale přišla jeho chvíle, už ve druhé minutě propálil vše, co mu stálo v cestě z přímého kopu Jan Horvát, který tak dostal Újezd do vedení. Od té doby už do byla pro Spartiu hračka. Domácí v klidu útočili a navyšovali skóre. Díky špatnému vyražení míče po centru do vápna v podání plánského brankáře mohl už brzy skórovat také Jan Podlesný. Poté dostala nějaké šance, také planá, ale té chyběl klid v zakončení, a tak ve třicáté minutě ještě zvýšil Jan Hanilec a bylo rozhodnuto. Do šaten se o patnáct minut později odcházelo za celkem spravedlivého stavu 3:0.

Zápas střelecky uzavřela paráda Michala Vrby

Plané se hned na začátku druhé půle podařilo ještě vykřesat jiskřičku naděje, když se přesně trefil Viktor Kapolka. Jenže i to bylo málo. Újezd nehodlal žádné drama dopustit, dál tlačil a v šedesáté minutě všechny pochyby zametl pod koberec z penalty Jan Podlesný. Pak už se zápas v podstatě jen dohrával. V pětasedmdesáté minutě za ním ještě udělal parádní gólovou tečku Michal Vrba, když získal balón po povedeném ofsajd-systému svého týmu, přeběhl s ním část hřiště a pak krásným přehozením brankáře z dálky á la Karel Poborský zvýšil na konečných 5:1. Újezd tak zaslouženě zvítězil a má další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Hráli jsme v hrozně slátané sestavě, protože máme jak v A-týmu tak v B-týmu množství zraněných hráčů, takže jsme to museli dát nějak dohromady. Ale myslím, že zápas jsme i tak zvládli perfektně a máme zasloužené tři body. Všem klukům za jejich výkon děkuji.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: Sparta byla lepší, než my. My jsme hned na začátku zahodili svou šanci a od té doby už měl soupeř jasně navrch. Byli běhavější, dobře centrovali do vápna, s čímž si náš brankář nevěděl rady a dělal hodně chyb. My jsme také ještě nějaké šance měli, ale nedali jsme, a tak nebylo, co řešit. Dnes jsme si body nezasloužili. Naši mladí kluci na to ještě nemají, neuběhají to, nenaběhnou si a dělají chyby. Škoda, musí na sobě ještě zapracovat.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - R. Chrastina [-] , T. Kopolovič [-] , A. Dravecký [-] , J. Hanilec [-] , J. Podlesný [-] , E. Dravecký [-] (12. M. Matějka [-] ) , P. Pavlík [-] , J. Horváth [-] (46. M. Vrba [-] ) , P. Jadlovský [-] , J. Synek [-]

FK Planá B
J. Butala [-] - P. Hlinčík [-] (75. P. Urbánek [-] ) , J. Hlinčík [-] - V. Pánek [-] (46. V. Popelka [-] ) , J. Mikač [-] , T. Švejda [-] (46. P. Mikota [-] ) , J. Skalák [-] , J. Bucsuházy [-] (56. P. Zušťák [-] ) , V. Kapolka [-] , R. Havlíček [-] , Z. Häusler [-] (52. P. Mikota [-] )

ŽK: 12. J. Hlinčík , 60. J. Butala .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - ZEMAN Václav (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.