V. Danko 88. (p.)
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel jako na houpačce, nakonec se radovala Lesná


Branky


88. V. Danko (p.) - 24. R. Táborek
0

Lesné muselo být od začátku jasné, že se bude muset proti Sokolu spíše bránit a vyčkávat na své šance. A ačkoli se jí nakoenc podařilo dovést utkání až k penaltám, musela jí spíše výrazně pomoci hodně špatná koncovka domácích, kteří nevyužívali jednu šanci za druhou. Tím nejzajímavějším byly ale tentokráte penalty, při rozstřelu se tentokrát děly věci! O tom ale až níže v reportu. Zatím mohu prozradit, že se nakonec radovala Lesná a daleko lepší Trpísty tentokrát odjížděly s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí jeden úspěch, Trpísty se na gól nadřely

Od začátku bylo zjevné, v jakém duchu asi toto utkání bude probíhat. Lesná daleko pohyblivějším hostům absolutně nestačila a jen se mohla modlit, aby se co nejdéle udržela ve hře. A asi tak i učinila a její prosby byly vyslyšeny. Trpísty totiž měly sice jasně navrch, kobinovaly a vytvářely si šanci za šancí, ale v koncovce byly absolutně marnivé. Zahazovaly jednu gólovou šanci za druhou a Lesná se držela stále ve hře. Později sice dokázal jednoho ze svých pousů využít René Táborek, ale ani to neznamenalo nic katastrofického. Po první půli za stavu 0:1 rozhodně rozhodnuto nebylo.

Katastrofický závěr, trest pro bezzubé Trpísty

Ve druhé půli sledovali diváci v podstatě totéž, co v půli první. Lesná se bránila, ještě k tomu často ne úplně zdařile a přesvědčivě, ale Trpísty se snažily marně. Přáno jim zkrátka nebylo. Ani jeden z hostujících hráčů už nedokázal zakončit přesně a zkušeně, a tak musel Sokol doufat, že se mu podaří alespoň neinkasovat. Dlouho to vypadalo, že se možná i tří bodů přeci jen dočká, ale v závěru sudí vyděl ve sporném zákroku hostujícího beka faul ve vápně a Lesná dostala nabídku, která se neodmítá. Ze značky pokutového kopu prostřelil brankáře Vasil Danko, který tak utkání poslal do penalt. Lesná měla dnes velké štěstí, a tak bylo otázkou, zda se jí bude držet i při penaltách a také to, zda Trpísty zlomí své střelecké prokletí.

Jako na houpačce

A nyní konečně ony avizované penalty, pře nichž mohly Trpístským fanouškům vypadnout oči z ďůlku. Lesná zkazila hned na úvod oba své pokusy a zdálo se, že je rozhodnuto, jenže hostům se vzápětí podařilo udělat úplně stejnou chybu, a tak musela rozhodnout až poslední série. I v té nakonec chyboval zástupce hostů, a tak se nakonec radovali z dokonalého obratu domácí, kteří vybojovali velmi cenné dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
René Táborek: Já si myslím, že jsme byli jasně lepší a přehrávaly jsme soupeře. Pořád jsme měli balón na kopačkách a chodili jsme sami na brankáře, ale nedokázali jsme toho využívat, tedy až na jednu výjimku. Soupeři se navíc v závěru podařilo z penalty po sporném zákroku vyrovnat a šlo se na penalty. I v těch jsme měli zpočátku jasně navrch a mysleli jsme si, že je rozhodnuto, ale nebylo a nakonec jsme ztratili i druhý bod. Hrůza a děs. Z tohoto utkání jsme určitě měli vytěžit více. Spokojení určitě nejsme.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] (75. P. Szerencés [-] ) , P. Karafiát [-] , D. Tkáč [-] , R. Danko [-] - J. Voron [-] (46. M. Baran ml. [-] ) , M. Baran st. [-] , R. Vavřička [-] , M. Gangur [-] - V. Danko [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - P. Uldrych [-] , J. Wintrle [-] , V. Roučka [-] , M. Dvořák [-] , M. Šustr [-] , T. Čižmár [-] , M. Schuster [-] (55. R. Táborek [-] ) , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , J. Kubašta [-]

ŽK: 23. P. Uldrych , 41. M. Schuster , 77. M. Dvořák , 78. R. Táborek , 90. T. Čižmár .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - LUPŠA Michal (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.