2:1
(1:0)
75. M. Volf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Kšice předehrály své utkání v Bezdružicích již více než před měsícem, ale prostor pro zprávu dostalo toto utkání až nyní. Bezdružice tehdy na domácí půdě dokázaly přerušit svou mizérii a obraly Kšice celkem nečekaně o všechny body. Na své půdě vyhrály v poměru 2:1, ale do tempa je to nikterak nedostalo. O své konečné postavení si ale tento týden s ostatními celky ještě zahrají, jelikož je čeká dohrávka. To Kšice už mají momentálně sezónu za sebou a jen čekají, jak se to vše vyvrbí. My se ale pojďme mrknout na to, jak zápas v Bezdružicích v první polovině května proběhl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdařilý úvod Bezdružic

Hned v úvodu se dostaly domácí několikrát do šance a ve třetí minutě už slavili otevření skóre z kopačky Pavla Dvořáka. Pak se ale hra maličko vyrovnala a hrál ose více ve středu hřiště za mebnší územní převahy Kšic. Nebezpečnější byly ale stáel spíše přímočařejší Bezdružice, neicméně ani ty si ale nevytvořily v podstatě nic výrazněji zajímavého. Až do závěrečného hvizdu první půle se tak hrálo spíše o každý balón a zápas byl hodně o opúatrnosti a trpělivosti. Nikdo se již trefit nedokázal a do šaten se odcházelo za stavu 1:0.

Kšice mohly hrát o dělbu, ale v závěru je srazilo vyloučení

Kšice ve  druhé půli začaly hrát trochu otevřeněji a snažily se více tlačit do vápna souepře. Více z toho ale profitovala Jiksra, která se dostávala do brejků a díky opatrné a pečlivé obraně zůstávala stále nebezpečnější, i když byla v podstatě pod tlakem. V sedmašedesáté minutě navíc toto tvrzení dokázal brankou podpořit David Szegecs a o vírtězi bylo téměř rozhodnuto. Jiskra ale vzápětí mírně polevila a Kšice se začávaly více dostávat do daleko nebezpečnějších příležitostí, až s toho vytěžili snížení Miroslava Volfa po standartní situaci. Až do konce utkání pak už musely být Bezdružice pořádně na pozoru a neudělat žádnou chybu. Kšice měly vyrovnání několikrát na kopačce, ale přáno jim tentokrtá nebylo. Všechyn tři body nakoenc po napínavém závěru zůstaly v Bezdružicích, a to i díky tomu, že se před koncem zápasu ještě nechal vyloučit Miroslav Šetlík, což v podstatě definitivně rozhodlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jiskra Bezdružice: Bezdružice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Kšice
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - V. Gábor [-] , M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] , Z. Burda [-] - L. Čada [-] , D. Maroušek [-] , D. Szegecs [-] , M. Sládek [-] - P. Dvořák [-] , M. Filip ml. [-] -

TJ Sokol Kšice
P. Kasl [-] - P. Janout [-] , M. Volf [-] , V. Berta [-] , N. Škornička [-] - P. Šnebergr [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - J. Šubrt [-] , K. Dýdek [-] -

ŽK: 36. D. Szegecs , 79. P. Dvořák - 28. M. Šetlík , 40. M. Volf , 43. K. Dýdek , 69. P. Janout . ČK: 87. M. Šetlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Liškutín Antonín - MAROUŠEK Petr (N), SMETANA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.