Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž vyzrála na silnou Studánku, Dynamo ve druhé půli dorazil Jedlička


0

Velmi atraktivní zápas očekávali diváci ve Studánce. Tam se proti sobě totiž postavilo domácí Dynamo proti lídrovi ze Stráže, tedy dva celky pomýšlející na postup. Od začátku se ale o něco lépe dařilo favorizovaným hostům, kteří se brzy dostali do vedení a i přes kvalitní výkon soupeře měli v podstatě vše pod kontrolou. Ve druhé půli se jim podařilo definitivně odskočit. Nakonec Stráž vyhrála v poměru 4:1 a slaví cenné tři body, kterými si udržela první příčku. Studánka zůstává čtvrtá a tři kole před koncem ztrácí na postupové příčky čtyři body. Druhý Kostelec má ale odehraný o jeden zápas více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný úvod Stráže, volnější a divočejší závěr

Stráž začala zápas skvěle. Většinou má sice rozjezdy pomalejší, ale tentokrrát moc dobře věděla, že nesmí kvalitního soupeře nechat, aby se dostal do hry, a tak od začátku hrála ve vysokém tempu, z čehož vytěžila rychlou první branku Luboše Ondřicha. Dynamo se ale po inkasování zase rychle zkoncentrovalo a rozhodně nehodlalo zápas předčasně vzdávat. Ještě více zpevnilo svou kvalitní obranu a kombinoujíví Stráž téměř k inčemu nepouštělo. Ani hosté ale nic nepodceňovali, a tak se na obou strnách díky velmi opatrné a zodpovědné hře v předbrankovém prostoru téměř nic nedělo. Utkání bylo takticky dost svázané. V závěru půle ale udělali hosté chybu. Nejspíš se už trochu předčasně viděli v kabinách, nedali si pozor na jednu z akcí soupeře a domácí se po přesném zakončení Josefa Vyšňovského radovali z vyrovnání. Dlouho jim ale úsměv nevydržel. Hned z rychlého protiútoku totiž zase dokázal vrátit Stráži vedení Karel Pták a do šaten se tak odcházelo nakonec přeci jen za jednobrankového vedení Stráže.

Jedlička zařídil body

Ve druhé půli už hosté jen v poklidu kontrolovali hru. Domácí museli vymýšlet a postupně byli nuceni stále více otevírat hru, čehož dokázali hosté šikovně využívat. Celkem rychle dokázal dostat tým do dvoubrankového vedení Miloslav Jedlička a pak už se zápas v postatě jen pod taktovkou Stráže dohrával.  Domácí hráči se sice ještě snažili udělat svým fanouškům radost, něco vymyslet a zápas ještě trochu zdramatizovat, ale marně. V pětaosmdesáté minutě navíc ještě ztvrdil výhru favorita svou druhou trefou Miloslav Jedlička a pak už nebylo, co řešit. Stráž si poradila. Dynamo porazila i přes sympatický výkon domácích 4:1 a je velmi blízko postupu. V posledních třech zápasech si nyní s jistotou může klidně dovolit i jedno zaváhání.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Stráž byla dnes lepší a zasloužila si vyhrát. Hlavní rozdíl byl v nasazení a nejspíš i chuti postoupit. Hosté si šli od začátku pro tři body. My už teď ani netrénujeme a je to na nás vidět. Nedostali jsme se skoro za půlku. Stráž zvládla celý zápas s přehledem a já jí musím jen pogratulovat. Postup už má téměř jistý a já jí přeji, aby se jí ve vyšší soutěži dařilo, co nejlépe.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - D. Lončík [-] , L. Novák [-] , T. Vlček [-] , R. Mráz [-] - J. Hubálek [-] (58. M. Berka [-] ) , P. Kotva [-] , T. Diviš [-] (65. J. Holý [-] ) , M. Ruda [-] - J. Vyšňovský [-] , M. Vlček [-] (74. T. Zajíček [-] )

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] - M. Vašák [-] , L. Koubek [-] , F. Veselý [-] - L. Ondřich [-] (72. V. Borys [-] ) , M. Jedlička [-] - K. Pták [-] (78. P. Svoboda [-] )

ŽK: 67. T. Vlček , 71. P. Kotva , 76. J. Holý , 87. T. Moravec - 23. F. Veselý , 71. D. Rubant , 88. M. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valenta Martin - MAJERČÍK Jaroslav, FRIEDENBERGER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.