Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže si poradila se Sedlištěm, zůstává desátá


Branky


0

Halže a Seldiště, týmy z nižších pater tabulky, ale i tak velmi kvalitnítýmy, které umí nabídnout hezkou ofenzivní podívanou. I tentokrtá padlo šest branke, takže mohli být diváci určitě spokojení. Jenže fotbal nic moc. Pohlednou kombinaci ztěžoval špatný terén, který bylo obtížné překonat. S podmínkami si nakoenc lépe poradili domácí, i když se Sedliště v jednu chvíli odkázalo dobře vrátit do hry vyrovnáním. Nakoenc ale Halže vyhrála v poměru 4:2 a má všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kormoš obstaral Halži vedení

V první půli si diváci fotbalové krásy asi moc neužili. V podstatě nic se nedělo. Halže jen nakopávala balóny na své útočníky, nebo hrozila ze standartních situací. Sedliště zkoušelo hrát více po zemi, ale nedařilo se mu. Balón mu hodně odskakoval a na těžkém terému chyběla přesnost. Proto tak měla ze hry více Halže, která si dokázala za první půli vytvořit asi tři šance. Dvě zahodila, ale v jednu chvíli dokázal být ve správný moment na správném místě obránce Lukáš Kormoš, který poslal Halži prvním zásahem zápasu do vedení. Jednombrankový náskok už Haže dokázala bez větších problémů udržet.

Skvělý comeback v podání hostů, ale zbytečný

Hned zkraje druhé půle dokázal rychlou akcí zvýšit na 2:0 Daniel Karmazin a zdálo se ,že by mohlo být rozhodnuto. Seldišti se ale ihned začalo konečně dařit, a tak přišla rychlá odpověď Vladimíra Pokorného. A než se Čechie vůbec vzpamatovala, podařilo se ještě navíc vyrovnat Jaromíru Petráškovi. Hosté byli během několika minut rázem zpět ve hře a domácí museli opět zodpovědně bojovat. Vrátili se k dobré defenzivní hře a nakopávání, což přineslo zhruba po osmi minutách ovoce, když se prosadil René Mrenka. Tato branka měla cenu zlata. Bylo v podstatě rozhodnut. Sedliště odpadlo a zvednou už se nedokázalo. Halže v poklidu kontrolovala hru a v poslední minutě ještě využila velké chyby hostujícího stopera, a tak nakoenc ještě dokázal na konečných 4:2 upravit Aleš Herout. Halže se tak dočkala cenné výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: My jsme prohráli 2:4, ale je to pro nás určitě smolná ztráta. Soupeř měl tentokrát více štěstí. Nám hodně nesedl špatný hrbolatý povrch, na němž jsme si to pořádně nemohli dát. Pořád nám odskakoval balón a byli jsme z toho celkem frustrovaní, i když se nám ve druhé půli podařilo skvěle vrátit do zápasu vyrovnání. Ale pak nás položil třetí gól, který rozhodl. Nechci říci, že to byl nějaký pohledný fotbal, ale určitě byl dost zajímavý a hlavně napínavý. Bylo to hodně o bojovnosti, o soubojích a nakopávání. Škoda, že jsme se ještě nevyhecovali a nedokázali jsme už podruhé vyrovnat.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - F. Bedecs [-] , L. Goubej [-] , A. Herout [-] , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-] (85. A. Dokoupil [-] ) , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-] , K. Horák [-]

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - M. Pažountka [-] , D. Zavacký [-] (46. J. Brabec [-] ) , J. Marek [-] , O. Rožumberg [-] (46. V. Pokorný [-] ) - V. Pešek [-] , F. Fatura [-] , P. Hrubý [-] , K. Duda [-] - J. Petráška [-] (85. J. Moravec [-] ) , P. Fojtíček [-] -

ŽK: 24. J. Petráška , 45. J. Marek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Friedenberger Karel - MATOUŠEK Milan (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.