1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka i přes problémy naplno bodovala v Kšicích


Branky


0

Kšice dokázaly na svém hřišti mírně favorizované Studánce skvěle vzdorovat. Hrály výborně a Dynamo se tak díky jejich výkonu muselo do poslední chvíle třást o body. Bylo to drama až do poslední minuty, ale nakonec Dynamo dvě branky k výhře a nejtěsnější možný rozdíl tačil. Studánka i přes problémy tak odvážela ze Kšic tři body za výhru 2:1. V tabulce se tak posunula na druhé místo, o které jí v neděli může připravit Kostelec a teoretickou šanci by mohlo mít i Stříbro. Kšice jsou sedmé a v neděli klesnou maximálně o jednu příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka měla vše pod kontrolou a dostala se do vedení

Od začátku se téměř vše odehrávalo pod taktovkou Dynama, které drželo balón a souepře mělo pod kontrolou. Kšice byli v podstatě v pasti a museli jen věřit ve svou pevnou obranu. A celkem se jim dařilo. Studánka si vytvořila jen minimum šancí, i když byla určitě lepším týmem. Beztak se ale ve dvaadvacáté mintě po zásahu Oldřicha Janovce dostala do vedení. Ve zbytku půle už ale dokázaly Kšice souepře udržet na uzdě. Drželi s ním krok a ačkoli si téměř nic nevytvořily, byly při odchodu do šaten stále ve hře.

Studánka přežila enormní tlak

Ve druhé půli se nic neměnilo, Studánka se dál snažila, a když se jí podařilo po chvíli ještě zvýšit zásluhou Pavla Sňozíka, bylo v podstatě rozhodnuto. Tohle už by si mělo Dynamo uhlídat. Chvíli to tak také ještě vypadalo, ale v pětastedmdesáté mintě dokázal stále větší aktivitiy Kšic využít Petr Šnebergr a Kšice byly zpět. Dynamo v podstatě jen bránilo a na nic už se nezmohlo. Kšice si vytvářely neuvěřitelný tlak. Jenže Studánku podržel skvělý brankář Moravec, který vychytal plno šancí a k tomu snad tři samostatné nájezdy soupeře. Fantastický výkon. V závěru Studánku muselo podržet ještě břevno. I přes téměř katastrofický závěr se však Dynamo obešlo v poslední patnáctiminutovce bez inkasování a dovedlo zápas s obrovskou dávkou štěstí k výhře 2:1. Minimálně remíza by ale tentokrát zápasu slušela více.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: V první půli jsme byli určitě lepším týmem. Vypadalo to dobře, soupeře jsme k ničemu nepustili a k tomu jsme přidali branku. Ve druhé půli jsme ještě zvýšili a měli jsme vše ve svých rukách. Jenže Kšice postupně začaly přebírat iniciativu a dostávaly nás pod tlak. My už jsme se jen bránili. Domácí navíc dokázali snížit a my už jsme se jen bránili. Nepodrželi jsme balón, přestali jsme běhat a jen se štěstím jsme uhájili vítězství. Soupeř v posledních minutách ještě nastřelil břevno a hodně nás podržel brankář. Dnes jsme to vydřeli jen s velkým štěstím.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - V. Berta [-] , P. Janout [-] , M. Volf [-] - J. Šetlík [-] , M. Kövary [-] (46. P. Kaprhál [-] ) , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , P. Šnebergr [-] - M. Šťastný [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - L. Novák [-] , D. Lončík [-] , P. Sňozík [-] , T. Diviš [-] , T. Vlček [-] - P. Kotva [-] , J. Klesa [-] (90. J. Černý [-] ) , J. Holý [-] (46. J. Hubálek [-] ) - J. Vyšňovský [-] , O. Janovec [-] (83. R. Mráz [-] )

ŽK: 10. M. Šťastný , 61. J. Šetlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FRIEDENBERGER Karel (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.