0:1
(0:0)
82. M. Volf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže neskórovala, a tak stačil Kšicím jen jeden zásah


Branky


82. M. Volf
0

Halže a Kšice. To slibovalo už před zápasem vyrovnanou a napínavou podívanou. Domácí Halže měla výhodu domácího prostředí, jenže přišla už v osmatřicáté minutě o svého největšího kanonýra a tahouna, René Mrenku, což ví v ofenzivě výrazně oslabilo. Nejspíš i proto se tak nedokázala během zbylých dvaapadesáti minut trefit ani jednou, a tak vítězným Kšicím mohl k výhře stačit jen jeden jediný zásah. Všechny tři body si tak odvezli domů Kšice, který nyní patří sedmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Mrenky napovědělo

Zápas byl od začátku divácky velmi nezáživný a chudý na jakékoli zajímavé okamžiky. Ani jedne z týmů nevypadal úplně idálně, co se přípravy na zápas týče, a oba se praly více samy se sebou. Hrálo se halvně mezi šestnáctkami a úplně bez šancí. Ani střely z dálky dnes na programu nebyly. Balón více držely hosté, kteří i o něco lépe kobinovali, ale bylo jim to k ničemu, jejich akce končily už před šestnáctkou a na nic více se nezmohli. Ani domácí si nic nevytvořili, a tak se stále držel bezbrankový stav. Jedinou zajímaostí první půle byla červená karta pro René Mrenku v závěru poločasu, která možná dost napověděla o dalším dění a snad i slibovala mírnou převahu počtem zvýhodněných hostů. 

Rozhodlo se v poslední desetimiuntovce

Vylučení Mrenky Halži oslabilo ale možná jen po ofenzivní stránce, ale v obraně to bylo stále stejné. Proto se nezměnilo téměř nic. Kšice se dál nemohly k ničemu propracovat a Halže dál bojovala alespoň o balón poblíž středového kruhu. Ani jeden tým nevymyslel v podstatě zhola nic. Dnes to zkrátka nešlo. Dlouho to tak vypadalo, že zápas skončí bezbbrankovou remízou. Jenže ani tak to nakoenc nedopadlo. V poslední destiminutove toiž dokázali hosté využít ojedinělé šance, kterou přesně zakončil Miroslav Volf, a tak se mohli hosté nakoenc radovat z těsné výhry. Halže už se i přes veškerou snahu na vyrovnání nezmohla a vlastně se mu ani nepřiblížila.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Z dnešního utkání jsme chtěli vytěžit, co nejvíce. Bohužel nám už v první půli ale vyloučili hráče a hráli jsme v oslabení. Můžeme si za to ale sami, disciplínu musíme jednoznačně zlepšit. Zbytek zápasu jsme se snažili dohrát, jak nejlépe to jen šlo, ale bohužel nám to nevyšlo podle představ. I tak musím ale kluky pochválit. Dnes jsme odehráli dobrý zápas , i když o tom výsledek možná nevypovídá.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout: V utkání jsme se trochu trápili, protože jsme měli výrazně pozměněnou sestavu. I tak jsme ale měli balón na kopačkách více mi a měli jsme více z hry. Úroveň zápasu byla ale celkově nevalná. Zápas vypadal mdle, hrálo se mezi šestnáctkami a beze střel a šancí. Byť jsme tedy zápas nakonec zvládli, spokojení úplně nejsme.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - L. Goubej [-] (89. F. Bedecs [-] ) , T. Vávra [-] (52. L. Lazorka [-] ) , A. Herout [-] , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-] (79. J. Typovský [-] ) , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-] , K. Horák [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - V. Berta [-] , P. Janout [-] , M. Volf [-] , N. Škornička [-] - J. Šetlík [-] , P. Šnebergr [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - D. Škornička [-] (79. A. Chachula [-] ) , L. Bordeniuc [-] -

ŽK: 32. L. Kormoš , 38. R. Mrenka - 24. M. Šetlík , 54. P. Šnebergr , 63. I. Šetlík . ČK: 38. R. Mrenka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Liškutín Antonín - MATOUŠEK Milan (N), KASAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.