Kostelec udolal doma Studánku, ale závěr dohrával jen v devíti


Branky


21. D. Kolářský , 75. L. Honzík (p.)
0

Asi největší šlágr kola byl na programu až v neděli. Na kosteleckém hřišti na sebe narazili hráči domácího Sokolu a Dynama Studánky, kteří bojují o postupové příčky hodně vepředu. Studánka zatím vypadala určitě přesvědčivěji, než Kostelec, ale ten, jak je známo, se na kvalitní týmy umí velice dobře připravit, a nejinak tomu bylo i tentokrát. Nehrál sice příliš dobře a po většinu času se musel spíše bránit, ale vyhrál. Hodně mu navíc pomohlo štěstí. V každé půli dal jednu branku a zvítězil 2:0. V závěru sice přišel o dva hráče a poslední minuty se musel bránit jen v devíti. Nakoenc to ale zvládl a zaslouženě se z něj stal nový lídr tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka tlačila, ale po své chybě prohrávala

Studánka měla od prvních minut jasně navrch a tlačila Kostelec před jeho brankou. Vytvářela si šanci za šancí a zdálo se, že nebude mít se soupeřem dnes žádný větší problém. Jenže to byl omyl. Studánka si od začátku lámala zuby na zakončení. Brankář chytal skvěle, dvakrát podrželo Kostelec břevno a ve zbytku případů míč mířil mimo. Zkrátka to tam dnes Dynamu nepadalo. Jindy se trápící Kostelec naproti tomu dokázal tentokrát využít snad své jediné větší šance po chybě Dynama a dostal se ještě v první půi do vedení. O přesné zakončení se postaral David Kolářský. Více už se ale nestalo, a tak měl daleko slabší Kostelec před druhou půlí k bodům nakročeno lépe.

Stejný popis, stejný výsledek

Je pravdou, že se Kostelec ve druhé půi trochu zvedl a začal hrát více kombinačně, takže si minimálně ve druhé půli více odpočinul. Ale přesto měla Studánka navrch a dál obstřelovala domácí branku ze všech stran. Stále však marně, a když v pětasedmdesáté minutě dokázal Lukáš Honzík poslat Kostelec do dvoubrankového vedení, bylo téměř rozhodnuto o tom, že tentokrát prohraje ten aktivnější. Sokol už ve zbylé čtvrthodině své vedení bez větších potíží uhájil a nakonec získal kýžené tři body, které ho posunuly do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Dnes lepší mužstvo prohrálo. My máme teď problémy s marodkou a jsme rádi, že vůbec postavíme jedenáctku. Navíc jsme nesmyslně nakopávali balóny na jejich vysoké obránce a trochu jsme si zahráli jen, když se nám jej podařilo udržet na zemi. Přesto jsme měli ze hry méně. Nehráli jsme pěkný fotbal, ale spíš účelový. Spokojení po takovém výkonu být určitě nemůžeme, ale jsme rádi, že jsme to udolali. Důležitý je výsledek.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Celý zápas jsme byli lepší, než soupeř, ale Kostelec dokázal využít svých ojedinělých šancí a my jsme jich naopak hodně zahodily. S herním projevem jsme spokojení a celkově máme ze zápasu dobrý pocit. Tohle se stane každému týmu, tentokrát jsme si špatný den vybrali my.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Honzík [-] , L. Touš [-] , M. Steiner [-] (76. R. Průcha [-] ) , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] (85. J. Liška [-] ) , L. Florián [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - R. Mráz [-] , D. Lončík [-] , T. Diviš [-] , L. Novák [-] - O. Janovec [-] , J. Klesa [-] (81. J. Uhlíř [-] ) , J. Hubálek [-] , P. Kotva [-] - M. Berka [-] , J. Vyšňovský [-] -

ŽK: 30. D. Nový , 57. L. Honzík , 79. M. Kolářský - 71. P. Kotva , 74. T. Moravec . ČK: 87. D. Nový , 88. L. Honzík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Liškutín Antonín - BEZVODA Václav (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.