1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na bruntálském uměle zatravněném povrchu se odehrál souboj mezi rezervou domácího týmu a Oticemi. Ani tentokrát nechyběl v dresu hostujícího týmu Karel Weiss, tedy brankář, který ovládl podzimní statistiku v počtu vychytaných nul. Krátce po úvodním hvizdu došlo přímo před jeho zraky k nedovolenému zákroku na Cabalu, píšťalka hlavního arbitra však k udivení všech zůstala němá. První a zároveň jediná branka duelu byla k vidění ve 20. minutě, kdy v předbrankovém prostoru Otic došlo ke skrumáži, kterou ke gólové radosti využil Hendrych, jenž míč dopravil do sítě s přispěním tyče.

Ve druhé půli zaujali domácí poněkud defenzivnější postavení, čehož se Otičtí snažili maximálně využít. Vyrovnávací gól měl na kopačce Byrtus, který ovšem současně s vyběhnuvším gólmanem přeloboval také břevno. Hosté pokračovali v ofenzivních choutkách, a především po standardních situacích se snažili dobýt bruntálskou klec. Hned dvakrát měl k tomu velmi blízko Hopp, proti jeho střelám ovšem vždy zakročil pozorný gólman bruntálského béčka. Tři body tak zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu



TJ Otice
Miroslav Byrtus: V první půli byla hra vyrovnaná bez vyložených šancí. Rozhodčí nám naštěstí odpustil jasnou penaltu. Poté jsme ale dostali zbytečný gól po našem nedůrazu. Druhý poločas byl úplně jiný, Bruntál se v něm zaměřoval na bránění. Ze startu jsem měl branku na kopačce, ale bohužel jsem při pokusu přehodit brankáře přestřelil. Vypracovali jsme si i konečně nějaký ten roh, Michal Hopp měl dvě dobré příležitosti, ale domácí brankář se vyznamenal. Bohužel většina našich akcí během celého zápasu končila před šestnáctkou, bez střely na bránu, a to po špatné finální přihrávce. I přes to jsme si za naši předvedenou hru zasloužili odvést alespoň bod, bohužel nám chyběl důrazný zakončovatel.



Sestavy



TJ Otice
K. Weiss [-] - M. Byrtus [-] , M. Hopp [-] , D. Gorčica [-] , J. Byrtus [-] - M. Kulhavý [-] (65. T. Rezner [-] ) , M. Draisaitl [-] (22. D. Bukovský [-] ) , T. Cupák [-] , J. Kostera [-] (80. M. Smuda [-] ) - J. Pristaš [-] , M. Dzierža [-]

ŽK: 67. J. Byrtus .
Místo: (UT).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.