Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy se s domácím hřištěm v Okresním přeboru rozloučily porážkou


Branky


21. L. Sladkovský , 38. D. Weiner (p.) , 59. L. Smetana - 8. M. Šobr , 15. R. Pilař , 49. F. Míšek , 65. M. Šobr , 75. M. Žák , 87. M. Škrna
0

Nepovedenou derniéru na domácím hřišti mají za sebou fotbalisté Veltrus. Ti sice v první půli favorizovanému soupeři vzdorovali, po změně stran jim ale došly síly a brankář Nádeník musel šestkrát lovit míč ze své sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dotahují náskok soupeře

Diváci ve Veltrusech dostali možnost zhlédnout zápas, ve kterém už o nic nešlo. Domácí poputují do III. třídy, zatímco hosté si vybojovali umístění na bronzové pozici. A postavení v tabulce odpovídal i úvod zápasu, ve kterém byli aktivnější hosté z Libiše a dostali se do dvoubrankového vedení. Na branky Šobra a Pilaře však dokázali domácí zareagovat zásluhou Sladkovského, a tak byl po 21 minutách hry stav 1:2. I nadále se hrál bezstarostný fotbal a domácí tým dokázal ještě před poločasem vyrovnat - po nedůslednosti v hostující obraně se pískala penalta, kterou umístil přesně Weiner. 2:2.

 

Více sil zbývá Libiši B

Také úvod druhé půle se nesl ve znamení totální ofenzivy všech a po hodině hry bylo skóre stále vyrovnané - ovšem nyní už výsledkem 3:3. Hosty poslal do vedení Míšek, za domácí však po deseti minutách dokázal opět vyrovnat kapitán týmu Smetana. Na závěr utkání si pošetřili více sil hostující fotbalisté, které nejprve poslal do vedení svou druhou brankou v utkání Šobr a jejich vedení ještě zvýraznil Žák. Hosté poté poslali do hry i náhradního brankáře Škrnu, který se rozhodně neztratil. Naopak - už po 3 minutách pobytu na hřišti se zapsal do listiny střelců a uzavřel tak konečné skóre na 3:6.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš B
Martin Pazdera - trenér: Zápas ve Veltrusech byl typický pro závěr sezony, kdy oba soupeři mají své jisté. Zatímco my nemůžeme skončit jinak než třetí, tak Veltrusy sestupují. A v tomto duchu se nesla i hra. Poctivě bránit se nikomu moc nechtělo a tomu odpovídal i průběh a konečné skóre zápasu. Nyní nás čeká už jen poslední kolo, po kterém oslavíme krásné bronzové umístění!



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Smetana [-] - D. Weiner [-] , M. Skandrani [-] - T. Podskalský [-] , L. Sladkovský [-] , R. Podskalský [-] (46. M. Podskalský [-] ) , P. Firoň [-] (75. F. Hofman [-] ) , J. Lange [-] , J. Bittner [-] , L. Balzer [-]

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - T. Pospíšil [-] (66. O. Havlík [-] ) , M. Šobr [-] , M. Žák [-] , M. Novák [-] , O. Eisner [-] , R. Pilař [-] , F. Míšek [-] (84. M. Škrna [-] ) , F. Mündl [-] (46. D. Bubeníček [-] ) , P. Chorvát [-] , T. Buzek [-] (46. D. Fajt [-] )

ŽK: 48. L. Balzer , 69. T. Podskalský .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KORTANOVÁ Marie - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.